A problémám nem teljesen egy kapcsolathoz fűződik, de ettől még remélem, hogy érdemes a megjelenésre, és esetlegesen a válaszra, véleményre.

Ez itt a Randiblog Inbox

A Randiblognak ebben a posztsorozatában olvasóink névtelenül, e-mailben beküldött leveleit közöljük, minimális változtatással, tartalmi ellenőrzés nélkül. Ezeket tehát nem a Velvet szerkesztősége írja. Ha bármilyen kérdése maradt, kattintson ide!

Amadeusz álnevű olvasónk fenti bevezetővel kezdődő, alább teljes egészében leközölt levelét elolvasva egyértelmű igen a válaszunk: persze, hogy érdemes a megjelenésre! Amadeusz egy olyan szituációról ír, ami bizonyára sokakkal megesett már valamilyen formában, de viszonylag ritkán volt szó eddig róla a Randiblogban: mi történik, ha egy férfi és egy nő barátok, de egyikük elkezd többet érezni puszta barátságnál?

De Amadeusznak több kérdése is van, és a legfőbb kérdéssel kapcsolatban nem tudunk ilyen könnyen választ adni – itt számítunk az ön segítségére, olvasóink tapasztalataira. Amadeusz tanácsot kér, hogy mit lehet tenni ebben a helyzetben, amibe ő került, ezért ha önnek van egy válasza vagy saját tapasztalata a témában, kérjük, írja meg nekünk! E-mailcímünket az alábbi dobozban, illetve a poszt legalján találja, mint mindig.

A címünk a szokásos (¤=@), katt érte ide:
randi ¤ mail.velvet.hu

Nemrégen egy régi kedves barátom iránt kezdtem el többet érezni. Nem mondanám még teljesen szerelemnek, de ragaszkodásnak, és törődésnek mindenképpen. Ez a lányt még középiskolában ismertem meg, ahol osztálytársak voltunk, és így gimi befejezte után 9 évvel is jó viszonyban vagyunk, rendszeresen találkozunk.

Mindkettőnknek voltak ebben az időszakban próbálkozásai, hosszabb-rövidebb ideig tartó kapcsolatai. Ezekről (barátság révén) általában tudtunk is. Nemrég viszont egy közös ismerősön keresztül megtudtam, hogy a lány egy időben vonzódott irántam, többet szeretett volna, viszont én ezt (idióta módjára…) nem vettem észre, gondolom, nem jött el az ideje akkor még (vagy legalábbis ezzel próbálom vigasztalni magamat).

A lényeg, hogy segítséget szeretnék kérni, hogy mi az, amivel egy ilyen helyzetben kezdeni lehet? Nem szeretném a barátságunkat sem kockára tenni, viszont totál hülyét sem szeretnék csinálni magamból egy béna próbálkozással. Amennyiben volt már valaki ilyen helyzetben, próbálna nekem tanácsot adni, esetleg leírná a saját történetét, hogy tudatosuljon bennem, hogy nem lehetetlen, amire vállalkozni szeretnék?

Ön is írna?

Véleményét, hozzáfűznivalóját és főleg saját tapasztalatait vagy történetét küldje be nekünk e-mailben! A Randiblog e-mailcímén folyamatosan várjuk az üzeneteket. A levelekkel kapcsolatos leggyakoribb kérdések válaszaiért pedig ide kattintson!