Van-e még remény e planétán?

Ez itt a Randiblog Inbox

A Randiblognak ebben a posztsorozatában olvasóink névtelenül, e-mailben beküldött leveleit közöljük, minimális változtatással, tartalmi ellenőrzés nélkül. Ezeket tehát nem a Velvet szerkesztősége írja. Ha bármilyen kérdése maradt, kattintson ide!

Ezzel a tárgymegjelöléssel érkezett az alább olvasható levél Ferenc álnevű olvasónktól, és igen, erre a hétvégére is érkezett egy levél egy olyan férfiolvasónktól, aki meglehetősen negatívan látja a világot, vagy legalábbis a társkeresés-párkapcsolatok világát. Ferencet Adrienn álnevű olvasónk pár hete közölt levele inspirálta – Adrienn arról írt, hogy szintén meglehetősen reménytelennek látja a társkeresést, például a Tinderre vagy más online társkeresőre nem is regisztrál, mert nem látja értelmét.

Nos, Ferenc éppen a tinderezésről teljesen máshogy vélekedik, de ő is úgy látja, hogy rengeteg probléma nehezíti a társkeresést és a párkapcsolatokat, meg is írt nekünk ezekből néhányat. Ön hogyan látja ezt a témát? Az ön tapasztalataira is kíváncsiak vagyunk, ha úgy érzi, kérjük, írjon! A leveleket e-mailben várjuk, az alábbi címre.

Klikk ide, emitt a címünk:
randi¤mail.velvet.hu

Férfiként én azt tapasztalom, hogy általánosságban véve a nőknek elég nagy az elvárása. Azt veszem észre, sokszor ők maguk sem tudják, mit szeretnének. Egy férfi legyen férfi, de ez mégis mit takar?

Én egy határozott, céltudatos, racionálisan és érzelmileg is fejlett férfinak tartom magamat, és szintén nem találkoztam még azzal, akivel igazán tudnék tervezni.

Ha megvan az egzisztenciám (lakás, autó, jó állás), az persze imponáló a nőnek. Tudom és merem is felvállalni az érzelmeimet, mert sokszor ezt is keresik a nők. Kedves vagyok, figyelmes, korábban birtokló voltam, de ledobtam ezt a láncot magamról.

A volt barátnőm úgy fogalmazott, hogy

te vagy az első férfi az életemben, aki mellett önmagam lehetek.

Szerintetek ez elég volt? Nem.

Ilyenkor jön elő, hogy görcsölnek az érzelmeken és persze, hogy nem lesz szerelem. Én úgy érzem, kialakulhatott volna, ha időt ad önmagának és nekem is. Én már érezni kezdtem. Pofáraesés újból. Ettől függetlenül rá igazi nőként tudok visszagondolni, még ha rövidke is volt a kapcsolatunk. Szóval a nők nagyon görcsölnek.

Ha pedig megvan a szerelem, akkor meg félnek lépni.

Nyilván sok éretlen pasi is van, de ők is szépen megtalálják a foltjukat.

A Tinderre meg regisztráljon. Vannak értelmes férfiak és nők is ott. Nekem kellemes meglepetés. A metrón meg férfiak és nők valóban belebújnak a telefonjukba, de sokszor azt is észreveszem, hogy a nők nem mernek a szemembe nézni, vagy ha igen, semmi érzelem… fapofa.

Arról nem beszélve, mennyi maszkulinnak mutatkozó nő van. Nekem nem egy pasi kell!

A kérdés az, hogy valakit a személyisége miatt szeretné szeretni vagy csak a saját elképzelései miatt? Mert az utóbbi az az elterjedtebb.

Elcseszett egy világ mindenki részéről. Részemről is. Igyekszem helyrehozni, amennyire lehet. Én nem adom fel, mert tudom, hogy mennyi csodálatos nő van.

Egy 28 éves férfi.

Ön is írna?

Véleményét, hozzáfűznivalóját és főleg saját tapasztalatait vagy történetét küldje be nekünk e-mailben! A Randiblog e-mailcímén folyamatosan várjuk az üzeneteket. A levelekkel kapcsolatos leggyakoribb kérdések válaszaiért pedig ide kattintson!

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Korábban birtokló voltam, de ledobtam ezt a láncot magamról

„Sokszor azt is észreveszem, hogy a nők nem mernek a szemembe nézni, vagy ha igen, semmi érzelem…” – egy 28 éves férfi írt most a Randiblognak nőkről, társkeresésről.

5 · Oct 04, 2019 02:03pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments