A Randiblog Inbox posztsorozatban általában olvasóink azokat a leveleket szeretik a legjobban, amik egy történetet, saját tapasztalatokat mesélnek el, de azért néha eljön az ideje egy-egy kivételnek, és sztorizás helyett most jöjjön néhány fontos, hasznos és elgondolkodtató tanács Andor álnevű olvasónktól.

Ez itt a Randiblog Inbox

A Randiblognak ebben a posztsorozatában olvasóink névtelenül, e-mailben beküldött leveleit közöljük, minimális változtatással, tartalmi ellenőrzés nélkül. Ezeket tehát nem a Velvet szerkesztősége írja. Ha bármilyen kérdése maradt, kattintson ide!

Andor természetesen egy korábbi levélre reagál, arra méghozzá, amelyikben Adrienn arról írt nekünk, hogy nem tudja, hol találhatna hozzá illő férfit, de hogy az online társkeresés erre mindenképpen alkalmatlan, az biztos. Andor tanácsai persze nemcsak Adriennek szólnak, hanem mindenkinek jól jöhetnek, aki társat keres – és elgondolkodtatóak azoknak is, akiknek már van, vagy jól elvannak egyedül.

Egy gondolat álljon még itt bevezetőként, bár feltételezhető, hogy akinek nem rémlik, hogy mi a friendzone, az rá se kattintott erre a címre. Mindenesetre sok srác panaszkodik arra az élményre, hogy érzelmeik vannak egy lány iránt, de az illető lány nem akar velük kapcsolatot, hanem azt mondják, hogy „legyünk inkább csak barátok!”, azaz ahelyett, hogy közel engednék magukhoz az illetőt, kint tartják őt a barátoknak fenntartott zónában, azaz a friendzone-ban. Erre a jelenségre utal az egyik tanácsban Andor is, és ha ön bármivel vitatkozna, amit ő ír, vagy ha hozzátenne, és főleg, ha szívesen megosztaná saját tapasztalatait, kérjük, írjon nekünk mailt! Az alábbi dobozban levő gombra kattintva meg is nyílik a levelező, benne a címünkkel!

Itt a címünk, csak a két / nem kell bele:
randi/@/mail.velvet.hu

A fenti cikkhez szeretnék pár tanácsot adni a hölgynek:

  • Nem csak dugós alkalmazások vannak, létezik pár klasszik társkereső is. Több erőfeszítést igényel, de a végeredmény is más lesz (én ott ismertem meg a feleségem, hat éve vagyunk együtt).
  • Igen, szabad kezdeményezni egy nőnek is. 2019 van.
  • És hol ismerkedjen az ember (lánya)? Menj el egy tanfolyamra, látogass meg egy szakmai kiállítást vagy konferenciát, tanulj nyelvet. Járj edzőterembe vagy uszodába, menj tánciskolába. Közhely, de bármelyik ilyen helyen könnyen lehet beszélgetést kezdeményezni.
  • Amíg éppen nem találtál senkit, élvezd ki azt az időt is, ne görcsölj rá. Ha állandóan csak ez határozza meg a napjaidat, akkor feszengsz, nem fogod jól érezni magad, így pedig nem veszed észre, ha valakinek tetszel.
  • Nézz körül jól a munkahelyeden, baráti társaságodban, hogy kiket raktál friendzone-ba. Lehet hogy évek alatt változtál te is, ő is, talán ki lehet onnan engedni (több ilyen kapcsolat is van a környezetemben).”

Ön is írna?

Véleményét, hozzáfűznivalóját és főleg saját tapasztalatait vagy történetét küldje be nekünk e-mailben! A Randiblog e-mailcímén folyamatosan várjuk az üzeneteket. A levelekkel kapcsolatos leggyakoribb kérdések válaszaiért pedig ide kattintson!