Már hosszú ideje követem a Randiblogot és most eljutottam oda, hogy én is írjak.

Ez itt a Randiblog Inbox

A Randiblognak ebben a posztsorozatában olvasóink névtelenül, e-mailben beküldött leveleit közöljük, minimális változtatással, tartalmi ellenőrzés nélkül. Ezeket tehát nem a Velvet szerkesztősége írja. Ha bármilyen kérdése maradt, kattintson ide!

Ezzel a mondattal kezdi rövid, de elgondolkodtató levelét az alábbi sorok beküdője, Xavéria. Mint mindenki, aki a Randiblog Inbox rovatban szerepel, Xavéria is e-mailben küldte el nekünk beszámolóját, azzal a tárgymegjelöléssel, hogy

Társkeresés huszonévesen.

A legtöbben arról számolnak be a Randiblogban, hogy a társkeresést roppant nehéz terepnek találják, és a címnek választott idézetből már lehet sejteni, hogy Xavéria is közéjük tartozik, és szintén a nehézségekről számol be, holott azt gondolhatnánk, hogy egy huszonéves lánynak egyszerű ez, mint a karikacsapás. Hát Xavéria levele is bizonyítja, hogy ez korántsem sincs így – ha önnek is vannak tapasztalatai a témában, ha szintén szívesen mesélne, kérjük, írjon nekünk ön is!

Itt a címünk, klikkeljen ide érte:
randi@mail*velvet*hu

Nagy kihívást jelent a mai napig az ismerkedés. Szórakozni nem nagyon jártam/járok el, suli/munka mellett, ami talán probléma.

A szüzesség elvesztése is elég kényelmetlen volt. 21 évesen, „szánalomszex” által sikerült elveszítenem egy házibuliban.

Most 22.-et töltöm.

Bár a szex területén szereztem egy kis tapasztalatot, párkapcsolati területen szinte nulla tapasztalattal rendelkezem. Ha jön is valaki, akivel jól érzem magam, esetleg még párkapcsolat is lehetne belőle, és kiderül, hogy nem volt még párkapcsolatom, egyből ghostingol az illető.

Tinderrel is próbálkoztam, nem nagyon jött be.

Kicsit elkeserítőnek érzem a helyzetet, hiszen fiatal, viszonylag dekoratív, értelmes lánynak tartom magam.”

Ön is írna?

Véleményét, hozzáfűznivalóját és főleg saját tapasztalatait vagy történetét küldje be nekünk e-mailben! A Randiblog e-mailcímén folyamatosan várjuk az üzeneteket. A levelekkel kapcsolatos leggyakoribb kérdések válaszaiért pedig ide kattintson!