A fenti kép csak illusztráció, egy milánói nő látható rajta, de azt szeretnénk illusztrálni vele, hogy a koronavírus miatt a világ körül milyen sok idősek otthona, illetve szanatórium zárta most be kapuit a látogatók elől. Egy különösen szívmelengető történetet szállított pontosan egy ilyen otthonról az USA-ból az NBC Connecticut. A szóban forgó intézmény Stafford Springsben van, és lakik benne egy Nancy nevű néni, akinek tilos látogatókat fogadnia. Még a saját férje, Bob sem mehet be hozzá, hiszen roppant súlyos következményekkel járhatna, ha valaki kívülről bevinné a vírust az időseket ápoló otthonba.

A múlt szombat volt azonban Bob és Nancy 67. házassági évfordulója, amit a korlátozás miatt a házaspár nem tölthetett együtt. Bob azonban mégis emlékezetessé szerette volna tenni ezt a napot, ezért egy táblával ment oda felesége ablaka alá az intézmény elé. A táblán a következő felirat állt:

67 éve szeretlek és még mindig szeretlek. Boldog házassági évfordulót.

Nancy a második emeleti ablakából nézte meg a neki szánt üzenetet, integetett és csókokat dobott a férjének. A pár lánya, Laura azt nyilatkozta, hogy ez az első házassági évfordulója a szüleinek, amit nem tölthetnek együtt.

A történethez fontos adalék még, hogy amíg a járvány miatti karantént be nem vezették, Bob minden áldott nap bement Nancyhez meglátogatni őt.

Az ön párkapcsolatára is hatással van a járvány? Tudna mesélni arról, hogy milyen a szerelem, randizás vagy éppen a társkeresés a koronavírus idején? Amennyiben igen, és van kedve írni egy rövid beszámolót, kérjük, küldje be nekünk tapasztalatait, saját történetét alábbi címünkre! A leveleket természetesen a Randiblog Inbox posztsorozat megjelentetjük!

Kattintson ide, ha van kedve írni:
randi@mail.velvet.hu