Amíg a többség halasztja a koronavírus miatt a lakodalmát, addig egy New York-i leszbikus pár úgy döntött, ők éppen, hogy előrehozzák az igen kimondását. Természetesen sokszemélyes dínom-dánomról szó sem lehetett, Reilly Jennings és Amanda Wheeler úgy fogadtak egymásnak hivatalosan örök hűséget, hogy senki nem ment hozzájuk két méternél közelebb, így a karantén idejére vonatkozó előírásokat nem szegték meg.

Volt egy haverjuk, aki jogosult párokat hivatalosan és érvényesen összeadni az állam joga szerint, és megkérdezték az illetőt, hogy nincs-e kedve az ő, eredetileg októberre tervezett esküvőjüket is levezényelni. Az illető, bizonyos Matt Wilson habozás nélkül igent mondott, de a lakását nem hagyta el: a házasulandók odamentek Wilson háza elé a néptelen utcára, és az illetékes a otthonának negyedik emeleti ablakából vezette le a ceremóniát pénteken. Az esetről a CNN is hírt adott, de alább látható a fura szertartás videója, amin Wilson idézett Gabriel García Márqueztől a Szerelem a kolera idején című regényéből.

A rövid ceremóniára a pár négy közeli barátját hívta meg, ők tisztes távolból nézték-videózták-fotózták az esküvőt, a rögtönzött lakodalomba ezen kívül még a környéken lakók tudtak bekapcsolódni, akik megjelentek itt-ott az ablakokban, hogy figyeljék, mi történik az utcán. Hát örökre emlékezetes fog maradni, az biztos.