Elképesztő frizkókat csinál a pasijának ez a munka nélkül maradt fodrásznő

2020.04.05. 16:48

Ezúton is csókoltatjuk a Sad and Useless című oldalt, hogy voltak olyan ügyesek és kiszúrták az alábbi Instagram-fiókot, ami az oldal neve ellenére egyáltalán nem szomorú, hanem annak éppen az ellenkezője. Mondjuk haszontalannak tényleg elég haszontalan. A sztori az, hogy bizonyos Heidi Lee Oley egy fodrásznő, aki Georgia államban, Atlantában él a szerelmével. Így néznek ki ők békeidőben.

Most azonban, hogy járvány van, Oley munka nélkül maradt, hiszen fodrászként nem dolgozhat a karanténban. Még szerencse, hogy a gyakorlatból így sem fog kiesni, ugyanis kapóra jön, hogy szerelmének, Geoffnak hosszú a haja és még hosszabb a türelme.

Oley minden nap más frizurát készít a szerelmének, a fenti hajat például egy szalagavatóra (amerikaiul promra) ajánlja, az alábbi pedig mindenkinek jól jöhet, aki vissza szeretne utazni az időben a XVIII. századba.

Vagy egy jó nagy konty a hatvanas évekből, Amy Winehouse stílusában?

Ez a hajzat pedig Post Malone-ra utal, bár egy kicsit keveselljük az arctetoválásokat.

View this post on Instagram

Geoff Malone - post Malone -

A post shared by Heidi Lee Oley (@heidileeoley) on

Természetesen Leia hercegnő kakaóscsigahaja sem maradhatott ki, ha már extravagáns és széles körben ismert női frizurákról van szó.

Egy ilyen séró belövése után nyilván jól esik egy ital.

És az igazsághoz hozzátartozik, hogy Oley nem csak lágy, női frizurákat csinál szerelmének, hanem volt már példa bekeményítésre is. Akkora ez a punktaraj, hogy szinte kilóg az Instagramból!

Önöknél is ilyen jó hangulatban telik a karantén? Ha van kedve írni arról, milyen a szerelmével összezárva lenni, vagy éppen tőle elválasztva élni a karanténban, kérjük, ossza meg velünk a sztoriját e-mailben!

Hogyan hat a karantén a párkapcsolatára? Ha van kedve, mesélje el!
randi@mail.velvet.hu