Ebben a posztban egy 40 éves amerikai férfit mutatunk be, aki úgy gondolta, a karantén idején is megpróbálja a legjobb tulajdonságait kiemelni a társkeresős profiljában. Mi a legfőbb érték mostanság? – tette fel magának a kérdést a fenti borítóképen is látható Jameson MacInnis, és az is látható a fotókon, hogy mi volt a kézenfekvő válasza: hát a vécépapír, tekintve, hogy az a világ sok helyén most hirtelen hiánycikk lett a pánikvásárlások miatt.

MacInnis az IT-szektorban dolgozik, amióta tart a karantén, azóta otthonról. Mivel egyedülálló és egyedül él, roppantmód unatkozik, ezért most (még) több időt tölt a táskeresőzéssel, mint korábban, és úgy gondolta, befrissíti a profilját ezekkel a klozettpapíros fotókkal. Hogy a hírügynökségekig hogyan jutott el a sztorija, az nem derül ki, mindenesetre a sztori végén a csattanó az, hogy hiába a humoros fotók, MacInnisnek egy match sem jött össze a Tinderen az alábbi fotókkal.

Persze a fotók kapcsán maga MacInnis is bevallja, hogy viccnek szánta az egészet – és ha innen nézzük, nem is volt annyira rossz ötlet ez. Hiszen igazából nem (csak) a fenéktörlő-készletét akarta megmutatni a többi társkeresőnek, hanem elsősorban a humorérzékét. És mi tagadás, a képek valóban nevetséviccesek. Akárhogy is, a többi tinderező azonban se MacInnis vécépapírjára, se a humorérzékére nem volt vevő.

Ön is felnézett a társkeresőkre a karantén alatt? Mit tapasztalt? Írja meg nekünk e-mailben!
randi@mail.velvet.hu