Szeretném megírni azt, ami velem megesett, mert más ne essen ebbe bele csak pusztán a jószívűsége miatt! Nem érdemeltem ezt sem én, sem a haldokló édesapám!

Ez itt a Randiblog Inbox

A Randiblognak ebben a posztsorozatában olvasóink névtelenül, e-mailben beküldött leveleit közöljük, minimális változtatással, tartalmi ellenőrzés nélkül. Ezeket tehát nem a Velvet szerkesztősége írja. Ha bármilyen kérdése maradt, kattintson ide!

A fenti bevezető tartozik Rudolf álnevű olvasónk kétségbeesett hangvételű, alább teljes terjedelmében olvasható leveléhez. Rudolffal váltottunk még párszor e-mailt azt követően, hogy az alábbi e-mailt a mai napon eljuttatta hozzánk, és az egyikben Rudolf azt írta, hogy beteg édesapja idő közben már elhunyt.

Egy roppant nehéz és szomorú történet ez, amelyhez Rudolf hozzáfűzi, hogy segítséget kér, mert nem tudja, mihez fogjon ebben a helyzetben: szerelmes lett egy lányba, akiről később nem csak az derült ki, hogy prostituáltként dolgozik, hanem egy sor egyéb dolog is. A történetből a személyek beazonosítására esetleg alkalmas adatokat ki kellett hagynunk, illetve ezeket meg kellett változtatnunk, de a lényeg természetesen érintetlenül maradt, íme Rudolf története.

Ha ön tudna segíteni valamivel Rudolfnak, akkor kérjük, írjon nekünk e-mailt az alábbi címünkre. De a levelét abban az esetben is várjuk, ha ön szintén szívesen elmesélne valamit – amennyiben vannak hasonló tapasztalatai, kérjük, írjon nekünk ön is!

Kattintson ide, ez a címünk:
randi@mail.velvet.hu

5 éve megismertem egy nagyon szép, csinos lányt, elsőre megfogott a kecsessége és a kedves, mosolygós arca, sokat beszélgettünk, mesélte, hogy van egy álomszép kisfia, akit nagyon szeret, de sok a gondja, baja az élettel! Később kiderült, hogy a lány már régen prostituáltként dolgozik, Magyarország majd minden városában megfordult már, és drogozik is, és mellé iszik is! Nagyon gázos, problémás a családi helyzete is, sajnos mint utólag kiderült, az anyja is abból él, hogy pénzt csal ki mindenkiből, akiből csak tud, egy szó szerinti bűnözői hálózat az egész család! Tudom, hibás vagyok, de annyira megszerettem, beleszerettem, nagyon szerelmes lettem, hogy minden vágyam, álmom az volt, hogy kihúzzam ebből az életből, közösségből, mocsokból, amiben sajnos azóta is benne van, de hiába…

5 évem ment rá, mert annyira őrült módon beleszerettem, sajnos! Isten látja lelkem, csak a jót, a szépet akartam neki és a kisfiának, aki kiskorú, 8 éves, és utólag kiderült, már többszöri alkalommal is szorult pszichiátriai kezelésre. Problémás, mivel egy ilyen családban él, lakik! Annyira akartam a jót, a szépet megadni nekik, mivel így rámegy a gyerek élete, hogy ilyen munkát csinál az anyja, és ilyen az egész család is! Ez évben megkértem a lány kezét is egy szép gyűrűvel, csak hogy kiszakítsam őt és a gyerekeket ebből az élhetetlen, mérgező életből, hiszen mit lát 8 évesen az anyjától… Iszik, drogozik és a testét árulja több internetes oldalon is Magyarországon! Élet ez? – kérdezem én, aki itt vagyok 44 évesen, semmi másra nem vágytam, csak arra, hogy családom, gyerekem, gyerekeim legyenek mert szerintem ez az élet értelme, semmi más – család, gyerek nélkül nem élet az élet, amikor nincs kikhez tartozz, nincs kikért élj, harcolj, küzdj!

Miután megkértem a kezét, azt ígérte, hozzám jön feleségül, és hozzám is költözik, csak adjak pénzt neki, vegyek ezt meg vegyek azt, és én, mint szerelmes férfi, ebbe is belementem, csak hogy segítsem, megmentsem őt és a kisfiút. Minden megtakarításunkat kicsalták tőlem, mindet, és a halálos, rákbeteg édesapám is odaadta nekik a temetésére félretett pénzét, csak boldogok legyenek ők és szakítsanak ezzel a bűnözői életmóddal egy életre! Mindenünkből kiforgattak annyira, hogy most már a lakhatásomat és a rezsimet sem tudom fizetni, gyakorlatilag egy fillér nélkül maradtam, egyedül, az apum meg teljesen összeomlott! 3 hete a pszichiátriára is bevittek, mert öngyilkos akartam lenni, hiszen gyakorlatilag hajléktalanná tettek, csak pusztán a naivságomért a jó szívemért!

Szerintem nem ezt érdemeltem sem én, sem a nagybeteg édesapám, így kifosztani, becsapni azokat, akik csak jót akarnak egy gyakorlatilag bűnöző családban élő kisgyereknek és az évek óta a testéből élő anyjának – ez aljas, számító, szemét dolog volt! Mit tegyek!? A pénzünk oda mind, a lakhatásomnak is vége, mindennek vége, és ez mind miért? Mert szerettem, szerelmes lettem, mert jót akartam a kisfiúnak és az édesanyjuknak, aki ugyan drogozik, iszik, a testéből él, de úgy gondolom, gondoltam, egy esély mindenkinek jár. Igazán szerettem, meg akartam menteni két embert attól a mételytől, amiben évek óta benne vannak!

Mi lesz a kisfiúval, kérdezem én, 8 évesen már megjárta a pszichiátert, milyen élet ez, hogy lehet így élni, gondolkodni egy kiskorú gyermek mellett!?

Sírva és végleg megtörve írom ezt a történetet, nagyon megviselt, hogy így elbántak velem és a haldokló édesapámmal, hogy tehetnek emberek ilyet?

Könyörgöm, szépen kérek mindenkit, aki ezt olvassa: segítsenek valahogyan, mert nem tudom, mi lesz így!

Szépen kérem, aki bármivel is tud, segítsen, mert az félelmetes, hogy büntetlenül ilyet ma meg ehet tenni egy emberrel és egy haldoklóval...

Ma is a lány nyugodtan hirdeti magát minden oldalon pénzért úgy, hogy még koronavírus-veszély is van, mellette ugyanúgy drogozik is. és este megy haza a kiskorú fiához, ezt meg lehet büntetlenül tenni amellett, hogy minden pénzünket kicsalták belőlünk?? Köszönöm, ha elolvassák a történetem! Könyörgöm segítsen, aki bármiben is tud...

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123-as telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.

Ön is írna?

Véleményét, hozzáfűznivalóját és főleg saját tapasztalatait vagy történetét küldje be nekünk e-mailben! A Randiblog e-mailcímén folyamatosan várjuk az üzeneteket. A levelekkel kapcsolatos leggyakoribb kérdések válaszaiért pedig ide kattintson!