Florence Pugh egy 24 éves, brit színésznő, aki a Fehér éjszakák című horrorborzalomban és a Kisasszonyok című kosztümös filmben szerepelt tavaly. (Az utóbbiért Oscarra jelölték, de valószínűleg azok is mind díjat érdemelnének, akik az előbbit végig bírták ülni.) Pugh mindenesetre tavaly április óta él kapcsolatban Zach Braff 45 éves, amerikai színésszel, akit a Dokik című sorozatból ismerhetnek a legtöbben, de akinek egy apró, viszont nagyon fontos szerepe van a BoJack Horsemanben is.

Nos, Pugh és Braff nem igazán verik nagydobra a kapcsolatukat, a Getty archívumában például nincs is róluk közös kép, pedig volt már olyan, hogy ugyanazon a sajtónyilvános eseményen voltak jelen mind a ketten, például a Vanity Fair Oscar-gáláján, aminek fotóiból készült a fenti montázs. Nos, bár a pár nem akarja a kapcsolatát a nagyközönség arcába tolni, a nagyközönség mégis a pár arcába tolja a véleményét erről a kapcsolatról. Többek között ezt a témát is érinti a színésznő friss interjúja, amit a brit Elle magazin közölt.

Florence Pugh bizarrnak tartja, hogy az emberek folyton kioktatni akarják őt a saját magánéletével kapcsolatban.

Tudom, hogy a szereplésnek része az is, hogy idegenek megsérthetik az ember privát szféráját, és hogy véleményt nyilváníthatnak róla, de bizarr, hogy az átlagembereknek meg van engedve, hogy ilyen gyűlöletnek és véleménynek adjanak hangot az életem egy olyan részével kapcsolatban, amit nem is hoztam nyilvánosságra. Ez a hírnévnek egy furcsa oldala, hogy az meg van engedve, hogy emberek ezrei cincáljanak szét, pedig ezt az oldalamat nem is mutattam meg.

Valószínűleg ezzel kapcsolatban állhat, hogy Florence Pugh Instagramján bizonyos képeket nem lehet kommentelni. A színésznő alábbi posztjában például Zach Braff látható, de érthető okokból Pugh nem kíváncsi arra, hogy ehhez idegeneknek milyen hozzáfűznivalójuk lehet.