Kreativitásra kényszeríti a járvány a 2020-ban házasulókat: van, aki a karantén közepette a kihalt utcán mondja ki az igent, más a kertjében tartotta meg a lakodalmat, de Németországban autósmoziba is lehet menni házasodás céljából. Ebben a posztban egy kaliforniai párról lesz szó, akik úgy döntöttek, a karantén ellenére ők akkor is templomban szeretnék kimondani az igent.

A rájuk vonatkozó kijárási/gyülekezési szabályok szerint tizenegy ember lehetett egyszerre jelen az eseményen, így a páron, azaz Parris és Emily Khachin, valamint a papon és a fotóson kívül csak hét hely maradt meghívottaknak. A hét személyesen jelenlevő közül az egyik volt a menyasszony édesapja, az ő karján vonul az oltárhoz az ara a hagyományoknak megfelelően a fenti és az alábbi képen.

Akik a hétfős keretbe nem fértek bele, azok természetesen az interneten keresztül otthonról nézhették a szertartást, de őket az ifjú pár előre felkérte, hogy küldjenek magukról egy-egy fényképet. A násznép minden tagja ezt meg is tette, a fotóikat pedig A4-es méretben kinyomtatták, és ezzel töltötték meg San Franciscóban a Szent Ignác templom első 26 padsorát. Egyszerre megható és drámai az alábbi fotó, ami a menyasszony bevonulását ábrázolja az üres, de a távollevők képeivel díszített templomban, nálunk ez lett mára a nap képe.