A cím az alábbi fotóra utal, kezdjük is rögtön a képpel, aztán jön egy brit híresség házasságának roppant fordulatos története.

Hát nem egy tipikus apa-fia párosnak néznek ki, és a történetük sem tipikus. Íme a sztori, aminek a középpontjában egy szerelem és két tévéműsor áll, a brit X-faktor és a Big Brother.

Rylan Clark

Szóval ha Ádámtól és Évától kezdjük, márpedig én szeretem ott kezdeni, akkor ennek a sztorinak az az eleje, hogy 2012-ben a brit X-faktorban az ötödik helyig jutott egy Rylan Clark nevű, meleg srác Essexből, akinek a hangja ugyan nem volt éppen fergeteges (ezért cikizte is végig Gary Barlow), de a személyisége és a humora mindig a képernyők elé szegezett milliókat. Rylan Clark már akkor sztárrá vált, amikor az élő adásokba még csak éppen, hogy bekerült, a Nicole Scherzingernek a továbbjutásról szóló bejelentése által kiváltott hisztérikus reakciója ugyanis azonnal mémek ezreit indította be. A lényeg 3:00-nál kezdődik.

Clark ugyan énekesként nem ért el sikereket az X-faktor után, de annyira ismert és népszerű lett országszerte, hogy behívták játékosnak a következő Celebrity Big Brotherbe, amit 2013 januárjában meg is nyert. A Big Brother kiegészítő-kibeszélős műsorához pont műsorvezetőt kerestek, és mivel Clark ennyire tetszett a tévénézőknek, ettől az évtől a reality utolsó, 2018-as évadáig ő lett a kettes számú házigazdája a vetélkedőnek.

Rylan Clark-Neal

Rylan Clark 2013 nyarán, a nemcelebes verzió során vezette először a Big Brother kibeszélős műsorát, és a realityben az egyik versenyző ekkor bizonyos Dan Neal volt. Az akkor 33 éves férfi viszonylag hamar kiesett, pedig feltűnően jóképű, és az előélete is nagyon érdekes: rendőrnyomozóként dolgozott évekig, volt egy korábbi kapcsolatából egy akkor már kamasz gyereke is, de pár évvel a műsor előtt rádöbbent, hogy meleg. Úgy érezte, a comingout után nem folytathatja a rendőri munkát, ezért felmondott, majd jelentkezett a Big Brotherbe. Miután kiesett, természetesen szerepelnie kellett Clark műsorában, így ők ketten összeismerkedtek, és párkapcsolat alakult ki kettejük között.

A két realityszereplő 2015-ben házasodott össze, a most 31 éves egykori X-faktoros azóta Rylan Clark-Neal néven vezet tévéműsorokat. Férje, Dan Clark-Neal most 40 éves, fia, Cameron pedig az oldal tetején található poszt szerint nemrég tölthette be a 18-at, mivel fotóhoz tartozó felirat szerint éppen azt ünneplik, hogy a srácot felvették egy színiakadémiára. Az, hogy Rylan Clark-Neal és nevelt fia ennyire hasonlít egymásra, az javarészt valószínűleg a véletlen műve.