Drew Barrymore nemrég saját talkshow-t kapott, melynek egyik első vendége Jane Fonda volt. A két nő arról kezdett beszélni a műsorban, hogy átmenetileg mindkettejüknek elege van a férfiakból, egyikük sem randizik. Ahogy Barrymore mondta: „bezárta a boltot”, szemlézte a műsort a Daily Mail

Amikor Jane Fonda arra buzdította kolléganőjét, hogy ne mondjon le a randizásról, túl fiatal még, hogy visszavonuljon a férfitársaságtól, Barrymore elmondta, hogy már öt éve, vagyis gyakorlatilag a válása óta nem randizott senkivel. 

Nem utasítom vissza a közeledéseket, de az utóbbi öt évben nem voltam olyan hangulatomban, hogy teljes mellbedobással ismerkedjem. Nem tudom, hogy bele akarok-e vágni, most egyelőre nem nagyon fér bele az életembe.

Mielőtt még pontatlansággal vádolna minket, tudjuk, hogy harmadik férjétől, a színész Will Kopelmantól hivatalosan csak 2016-ban vált el Barrymore, valójában már ennél korábban elhidegültek és szétmentek. 

A háromszor elvált, kétgyermekes Barrymore korábban a People-nek nyilatkozott arról, hogy úgy gondolja, soha, de soha nem fog újra megházasodni. Igaz, pont ebben a cikkben azt írják az önmagát reménytelenül romantikusnak valló színésznőről, hogy igenis volt néhány rosszul sikerült online randija, mondjuk az már nem derül ki, hogy öt évnél régebbi vagy frissebb élményéről számolt-e be Barrymore. 

Kipróbáltam az online társkeresést is, elmentem néhány randira. Egy csomó ember teljesen eltűnt. Az egyik alkalommal már készültem indulni, amikor az illető, akivel találkoznom kellett volna, írt egy üzentet, hogy 'Jaj, nem megy.' Úgyhogy én is inkább a barátaimmal lógtam.