Július második felében írtuk meg, hogy Demi Lovatót 5 hónapnyi járás után eljegyezte párja, a színész Max Ehrich. A sztárpár márciusban ismerkedtek össze, mindössze három honappal azután, hogy Lovato előző kapcsolata véget ért. Amikor nyáron bejelentették eljegyzésüket, az énekesnő ódákat zengett Ehrich-ről, mint írta, végre úgy érezheti, megtalálta az igazi társát. Valami azonban mégis elromlott közöttük: a Page Six információi szerint az énesnő két hónap után máris felbontotta az eljegyzésüket. 

Még nincs teljesen vége, de már nem sok kell hozzá

- mondta a lapnak egy névtelen forrás. Lovato rajongói akkor kezdtek el legelőször a pár különválásáról pletykálni, amikor az énekesnő testőre és testvére is kikövette Instán Ehrich-et.

Az énekesnő másfél hónapja, augusztus elején töltötte fel utolsó közös képét (ex?)vőlegényével közösségi oldalára, akkor még azt írta, napról napra jobban szereti a férfit. Mióta fény derült eljegyzésük felbomlására, a rajongók a kép alatti kommentjeikben azt tanácsolják Lovatónak, gyorsan törölje a képét, jobbat érdemel Ehrich-nél.