Kate Hudson és partnere három gyereket nevelnek, mindhármuknak a 41 éves színésznő az édesanyja, de a három gyerek édesapja három különböző férfi, így igazi mozaikcsaládot alkotnak. 17 éves fia, Ryder apja Chris Robinson, 9 éves fia, Bingham apja Matt Bellamy, míg Hudson jelenleg Danny Fujkawával él, közös lányuk, Rani Rose tavaly lett két éves. Íme egy kép a három gyerekről.

Hudson a múlt hétvégén a Today-nek nyilatkozott arról, hogy ez a felállás nem mindig könnyű a számára annak ellenére, hogy gyerekként is szerzett tapasztalatokat az ilyesmiről. Azt mondja, vannak szuper napjaik is, de igen nehezek is, főleg a covid óta.

Ha az embernek ennyi gyereke van, akkor vannak olyan pillanatok, amikor az ember elbújik a fürdőszobában, hogy „lécci, lécci, valaki mentsen már ki innen!”

Kate Hudson édesanyja Goldie Hawn, édesapja pedig Bill Hudson, de utóbbival a színésznő nincsen kapcsolatban és soha nem is volt. Kate Hudsont és öccsét Goldie Hawn színésznő újabb partnerével, Kurt Russellel nevelte fel, akivel azóta is együtt vannak. Kate Hudson azonban azt mondja, hogy attól még, hogy az ember egy nevelőszülővel él, még szeretheti vér szerinti szülőjét is:

Ha ránézek édesapámra, az jut eszembe, hogy „tudod, a szeretet nem tűnt el. Mindig is ott volt, a személyes nehézségektől függetlenül.” A gyógyulás... személyes dolog, és szerintem az embereknek néha hallaniuk kell, hogy nincsenek ebben egyedül.

Az alábbi képen Hudson két idősebb gyereke nevelőapjukkal látható.