GettyImages-1277708392

Ez a skót pár Skye szigetére vonult el összeházasodni, hát már csak a fotókért is megérte

2021.06.19. 09:29

A fenti borítókép Rick Bodwen fotós munkája. Skye szigetének tengerpartját ábrázolja – ez a nem mindig barátságos időjárású terület a Hebridák szigetcsoporthoz tartozik, a Belső-Hebridák legnagyobb, egyúttal legészakibb tagja, Skócia északnyugati partjainál található.

Nos ezt a tájat választotta egy skót pár, Heather és Josh az esküvőjük helyszínéül, és a házasságkötést a tengertől nem messze, a hegyek-dombok között tartották meg násznép nélkül. Az eseményt Andrew Rae fotós örökítette meg annyira jó képeken, hogy a sorozat a múlt hét egyik legnépszerűbb posztjává vált az Imgur nevű közösségi oldalon. És igen, a vőlegény skót szoknyát viselt.

Got married!

 A pár azt mondja, hogy jövőre majd megtartják a nagy bulit is: ez most nyilván legalább részben a covid miatt lett ilyen. A skóciai lagzik megörökítésére specializálódott Andrew Rae honlapjáról és Instagramjáról kiderül azonban, hogy nem Heather és Josh volt az első pár, akik ezt a lenyűgöző természeti környezetet választottak az esküvőjük helyszínéül, ha nézegetne még több ilyen fotót, klikkeljen az alábbi posztra!