Felröppent a hír, hogy Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea közelgő esküvőjén esetleg Jennifer Lopez lehet majd az egyik vendégfellépő. Az 51 éves, amerikai énekesnő karrierjét ismerve nem lenne olyan nagy meglepetés, ha Lopez valóban Magyarországra jönne erre az alkalomra, hiszen rendszeresen el szokott vállalni lagzifelkéréséket. Alább olvashat három példáról – amennyiben valóra válik a mai hír, Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea esküvője az alábbi sort folytatja majd.

2011 – Ukrajna

Pont tíz éve volt, 2011 júliusában, hogy Jennifer Lopez egy üzbég olajmágnás, Azam Aszlamov fiának lakodalmában énekelt, amit az akkor még Ukrajnához tartozó Krím-félsziget egy luxusszállodájában, a Fekete-tenger partján tartottak. Amint a Hollywood Reporter is megírta annak idején, Lopez egymillió dollárt kért akkor a fellépésért, ami mai árfolyamon kb. 296 millió forintnak felel meg. Összehasonlításképpen: az énekesnő egymillás gázsijához képest a teljes lakodalom összköltségvetését 15 millió dollárra, azaz kb. 4,5 milliárd forintra becsülték annak idején.

Az ünnepről a YouTube-on egy egy és háromnegyed órás videót lehet megtekinteni, érdemes belenézni, hogy az ember képet kapjon arról, milyen egy ilyen luxusesküvő. A videóban Jennifer Lopez performansza pont 1:00:00-nál kezdődik.

2015 – India

2015-ben Jennifer Lopez az észak-Indiában található Udaipurban vett részt egy többnapos lakodalomban, rajta kívül többek között a Pussycat Dollsból ismert Nicole Scherzinger szórakoztatta az egybegyűlteket. A Hello! magazin akkoriban azt írta, hogy egy csomó indiai-bollywoodi sztár is részt vett vendégként a város tavának partján tartott lagziban, ahol a vőlegény egy Londonban élő milliárdos volt, Sanjay Hinduja, a menyasszony pedig Anu Mahtani divattervező.

2016 – Oroszország

2016 márciusában pedig egy moszkvai lakodalmon volt Jennifer Lopez az egyik fellépő, erről az esküvőről annak idején írtunk is itt a Randiblogban. Az akkor 28 éves Szaid Gucerjev volt a vőlegény, aki egy 20 éves nőt, Kagyija Uzakhovszot vette feleségül.

Az akkori hírek szerint ez a lagzi akkor 1 milliárd dollárba, azaz akkori árfolyamon kb. 277 millárd forintba kerülhetett, ebből a költségvetésből sikerült kigazdálkodni, hogy Lopez mellett többek között Enrique Iglesias is fellépjen néhány dal erejéig. Az énekesnőről ekkor is azt írták a lapok, hogy egy ilyen fellépésért egymillió dollárt, azaz mai árfolyamon kb. 296 millió forintot szokott kérni. A cehet akkor Moszkvában minden bizonnyal elsősorban a vőlegény édesapja, Mihail Gucerjev olaj- és médiacézár állta.

Frissítés

Ennek a cikknek a megjelenése után Várkonyi Andrea az Instagramon jelezte, hogy alaptalanok voltak a Blikk információi Jennifer Lopez esetleges érkezéséről, nincs és nem is volt tervben ilyesmi.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Íme 3 korábbi luxuslagzi, amin Jennifer Lopez lépett fel, és az ár, amit kérni szokott a hakniért

Jennifer Lopez ukrán, indiai és orosz lagzikban is énekelt már, íme a legfontosabb részletek ezekről az esküvőkről, a gázsit is beleértve.

0 · Jul 01, 2021 11:21am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments