A külföldi bulvársajtó szerint a Jóbarátok-reunion ismét összehozta a sorozat két szereplőjét, Jennifer Anistont és David Schwimmert. A teóriák nem alaptalanok: a két színész nemrég elárulta, hogy Rachel és Ross nemcsak a filmben habarodott egymásba, csak épp soha nem volt megfelelő az alkalom, mert mindig vagy az egyiküknek, vagy a másikuknak volt valakije.

A Closer nevű bulvárlap azt állítja, hogy a Jóbarátok-reunion után Aniston és Schwimmer üzenetváltásba kezdett, előző hónapban pedig Schwimmer New York-i otthonából Los Angelesbe repült, hogy találkozhasson egykori kolléganőjével. A magazinnak nyilatkozó névtelen forrás szerint Aniston vacsorát is főzött, majd egy Santa Barbara-i szőlőskertben sétálgattak, ahol úgy tűnt, működik köztük a kémia.

A lap még arról is ír, hogy két színész legutóbb a Jóbarátok termékeinek online promóciójakor is flörtölt egymással, méghozzá nyilvánosan, a kommentszekcióban. Ha ez igaz, a 17 év után újra egymásra talált Jennifer Lopez és Ben Affleck mellett újabb álompárt ünnepelhet Hollywood.

Frissítés!

David Schwimmer tagadja a spekulációkat: az Independentnek azt mondta, nem igaz, hogy Jennifer Anistonnal randizik.