Az első benyomás nagyon fontos. Ez igaz akkor is, ha egy Tinder-randiról van szó, ám  a kínos személyes találkozásokra sosem lehet felkészülni. Alább egy fiatal nő történetét mutatjuk be, aki a Redditen mesélte el, milyen balul sült el a várva várt randevúja egy fiatalemberrel. 

A neve elhallgatását kérő nő bevallása szerint az első lájkból hosszú üzenetváltások lettek, a gyors fellángolás miatt pedig nem is vártak sokat a személyes találkozással, melyre nagy reményekkel ment el. Azt beszélték meg, hogy vacsorázni mennek. Bár a nő pontos volt, randipartnere korántsem, sőt a helyzetet csak tovább rontotta, hogy a fiatalember az étteremben az otthonról hozott vacsoráját ette meg. És ez még nem minden – írja a Daily Star

Amikor leültünk, a srác zsebébe nyúlt és elővett egy nagyjából ötcentis, parafadugós üvegcsét. Valami fekete, por állagú anyag volt benne. Elsőre azt hittem, hogy fel akarja szívni azt a furcsaságot, vagy hasonló. Persze a fiúnak hamar feltűnt, hogy az üveget bámulom, és ő mintegy mellékesen megjegyezte: csak be szeretne mutatni engem az édesanyjának. Értetlenül meredtem rá, egy örökkévalóságnak tűnt, mire újból megszólalt. Azt sem tudtam, hogy nevessek, vagy sírjak. A srác végül annyit mondott: a halott édesanyja hamvait hozta magával.

– mesélte a lány, aki nagyon meglepődött a dolgon.

A fiú azt mondta, ragaszkodik ahhoz, hogy az anyja az élete minden fontos eseményénél ott legyen vele. Aztán kiderült, hogy a nyakláncában, és még a gyűrűjében is őriz az anyja hamvaiból egy jelképes mennyiséget. Azon már meg sem lepődtem, hogy tetoválásokat is csináltatott az anyja emlékére. Én magam is sok szerettemet vesztettem el, nem is ítélek el senkit azért, ahogyan gyászol. De ez a srác az első randin kirakta elém az asztalra az édesanyja hamvait! Fel sem tudtam fogni, mi történik.

– fogalmazott. A lány ezek után hamar igyekezett valami kifogást találni, hogy otthagyhassa a srácot. A bejegyzésből az is kiderül, hogy a fiatalember a randi után küldött még néhány üzenetet lánynak, melyekben az állt:

Anyám nagyon kedvelt téged, alig várom, hogy újra láthassalak.

Mondanunk sem kell, ezek után nem volt második randijuk.