Amikor Tóth Andit arról kérdezték, milyen a szerelmi élete, egyszerűen azt válaszolta, hogy nincsen neki. Az X-Faktor korábbi győztese úgy véli, a legjobb formáját mindig egyedül hozta, nem volt szüksége ehhez társra.

A fiatal énekesnő most a karrierjére koncentrál, hamarosan a Dancing With The Stars című showműsorban is láthatjuk. Elmondása szerint azért vannak olyan fontos emberek körülötte, akikre mindenben számíthat. 

Ki akar egyáltalán ismerkedni? Mert én nem. Sosem kerestem párkapcsolatot, mindig nagyon jól elvoltam egyedül, a szerelembe – mind a kettőbe – valahogy belecsöppentem. Aztán kicsöppentem belőlük. A legjobb formámat mindig egyedül hoztam, és nagyon szeretném megtartani ezt a jó szokásomat, főleg most, hogy ennyire beindult a zenei életem.

– magyarázta a Vasárnapi Blikknek az énekesnő, aki befele forduló embernek tartja magát.

Én antiszociális, befelé forduló ember vagyok, szeretek egyedül lenni, de baromira szeretek énekelni. Az jólesik és feltölt, ha másnak is tudok adni valamit a dalaimmal. Ezt pedig idén érzem először. Az elmúlt néhány évet nem fogom fel sikernek. Idén kezdtem az lenni, aki lenni szeretnék, és kezdem elérni, amit szeretnék.

– tette hozzá Tóth, aki korábban Szabó Ádámmal alkotott egy párt.