Tóth Andi ősszel a Dancing With The Stars című műsorban tér vissza a tévéképernyőkre. A 22 éves énekesnővel az eseményt bejelentő partin beszélgettünk, ahol a jövőbeli tervei mellett azt is elárulta, hogy áll a szerelemmel.

Hamarosan a Dancing with the Stars parkettjén bizonyít. Készen áll a kihívásra?

A tánc ugyan közel áll hozzám, viszont ez az elegáns, nőiesebb stílus nem. Alapból úgy ismertek meg az emberek, hogy rocker csajszi vagyok, szóval most egy új oldalamról is láthatnak majd. A partnerem, Andrei Mangra tökéletes társ lesz ebben.

A hivatalos Instagram-oldalán temérdek sokat mutató, nőies poszt látható. Ő egy másik Andi ezek szerint?

Tudni kell, hogy nem kifejezetten a nőies, dögös ruhákat kedvelem, inkább egy laza stílust képviselek. A gálákon kívül nem nagyon láthatnak szoknyában a követők, sokszor inkább húzok egy nadrágot. Tartok is attól, hogy fél éven keresztül magassarkúban és kis ruhában leszek látható. Stylisttal választjuk ki a szettjeimet, de persze én is beleszólok abba, mit viselek.

A közösségi oldalain kap hideget-meleget. Hogy áll a beszólásokhoz?

Bár próbálok nem törődni velük, néha így is gyomron vág egy-két komment. Nem akarok foglalkozni a negatív hangokkal, de ha megint betelik nálam a pohár, újra írok róluk egy dalt. Például a Néztek című új szerzeményem – melynek a szövegírója is én vagyok – is pontosan nekik szól. Ez egyébként a harmadik dal a hamarosan megjelenő, Lejtő című albumomról. Még négy vár az emberekre, kíváncsi vagyok, mit szólnak majd hozzájuk.

Vannak udvarlói?

Nem fér bele az időmbe, hogy párkapcsolatom legyen. Elengedtem ezt a témát. Most a karrieremre és önmagamra szeretnék koncentrálni. Pihenni sajnos még egy ideig nem tudok, nyaralásról sem lehet szó, úgyhogy eldöntöttem, hogy jövő januárban, a születésnapomon elutazom és kipihenem az elmúlt időszak történéseit. A barátnőmmel elrepülünk egy tengerpartra, ahol koktélozni fogunk és végre leülök olvasni. Kevesen tudják, hogy nagyon szeretek, méghozzá romantikus regényeket. Bár úgy tűnik, hogy kemény vagyok és nem érdekel a romantika, ez egyáltalán nincs így.

Beindult már a koncertszezon?

Szerencsére igen! Bár azt gondoltam, hogy úgyis lemondják majd őket, tévedtem és szép számmal akadnak fellépések: szeptemberig a szombatjaim fullon vannak.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Tóth Andi nem foglalkozik sem a kommentelőkkel, sem a férfiakkal

Az énekesnő ősszel a Dancing With The Stars című műsorban tér vissza a tévéképernyőkre, és tart attól, hogy fél évig kisruhában-magassarkúban láthatjuk.

1479 · Jul 18, 2021 08:55am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments