Bár Taylor-Rae Hamilton és John Falconer imádják egymást, az emberek mégis csúfolják őket a szerelmük miatt: a nőt aranyásónak, a férfit nagypapának hívják. Közel húsz év van köztük.

A szerelmesek 2019 szeptemberében ismerkedtek meg, méghozzá a Tinderen. Hamilton szerint a párja kora egyáltalán nem zavarta és azért húzta jobbra a férfit, mert mosolygós szemei voltak. Az első randevút hamar egy ötnapos utazás követte New Yorkba, majd onnan visszatérve a lánykérésre sem kellett sokat várni: hét hónappal megismerkedésük után Falconer egy gyémántgyűrűvel tette fel a nagy kérdést, melyre igen volt a válasz. A pár 2022-ben áll oltár elé – írja a Daily Mail.

Bár ők rettentő boldogok együtt, sokakat zavar a köztük lévő korkülönbség: a nő 29 éves, a férfi 48. Azt mondják, a megjelenésük miatt sokan azt hiszik, hogy egy apa-lánya párosról van szó és mikor kiderül, hogy együtt vannak, furcsán néznek rájuk az emberek. Olyan is előfordult, hogy az utcán leplezetlenül minden takargatás nélkül fotózták őket.

Amikor azt látom, hogy fotóznak minket, még szorosabban magamhoz ölelem, erősen szorítom a kezét és azt kérem, hogy csókoljon meg.

– nyilatkozta Hamilton. A pár egyébként egy közös majmot is beszerzett, akit Winstonnak neveztek el, és már nagyon készülnek a nagy napra.