Ha jól csinálja az ember, akkor a párkapcsolatában új távlatokat nyithat meg a hármasszex. Ezzel egy 45 éves amerikai modell is egyetért, s hangsúlyozza is, hogy az ilyesmi jócskán felpezsdítheti a szerelmi életet. Csakhogy ő a férjével nem egy másik nőt vagy egy másik férfit vesz be harmadiknak, hanem Istent.

A kétgyermekes modell életében nem élvezte annyira a szexuális együttléteket, mint akkor, amikor Isten is "jelen" van. Nita Marie a férjével hetente legalább kétszer az ágyba invitálja a teremtőt – írja a Daily Star.

Merőben más a szex, mióta Isten jelenlétét is érzem közben. Vele a legjobb! Mióta része a szexuális életünknek, a szex azóta nem a testiségről szól, azóta ez egy szent, spirituális dolog lett. Nagyon intenzív és szenvedélyes. Nem minden alkalommal, de hetente legalább kétszer megkérem, hogy csatlakozzon hozzánk, amikor szerelmeskedünk a férjemmel. Elmondok egy imát, nem kell sokat várni rá, és már jön is...

– magyarázta az OnlyFans modell, akinek nem ez az első hajmeresztő kijelentése. Nita Marie-ről először akkor írtunk, amikor azt nyilatkozta, hogy Jézusnak nem lett volna baja a szexmunkásokkal.

Cikkünk vezető képe illusztráció!