Bár régóta keresi az igazit, Daniel Piechnick még sosem esett szerelembe, legalábbis még nem habarodott bele olyan nőbe, aki viszonozta volna érzelmeit. A 41 éves ausztrál férfi azonban nincs elkeseredve: 2016-ban egy weboldalt is létrehozott, hogy megtalálhassa élete párját.

Piechnick egyelőre a honlap segítségével sem találta meg partnerét, de konkrét elképzelései azért vannak arról, milyen is legyen a jövendőbelije – írja a Daily Star.

A férfi nem titkolja, még sohasem volt része szexuális élményben: 41 évesen még szűz, ezért is tartja fontosnak, hogy leendő kedvese éppen olyan tapasztalatlan legyen randizás terén, mint ő.

Egy olyan nőre vágytam, aki egész életében a karrierjére koncentrált, és csak azért nem feküdt még le senkivel, mert szüntelenül a megfelelő pillanatra várt. Aztán rájöttem, hogy ilyet már senki nem csinál, de nem adtam fel. Remélem, találok magamnak valakit, akivel mindent megtapasztalhatok.

– fogalmazott az ausztráliai Adelaide településen élő férfi. Hozzátette: a kor számára nem lényeges, de fontos, hogy jövendőbeli kedvese művelt és tanult legyen.

Ha szeretsz elmélyülni a filozófiában, vagy szeretsz az irodalomról és a tudományról beszélni, az még jobb.

– áll a hirdetésben.

Aki szívesen randizna Piechnickkel, az emailben tudja felvenni vele a kapcsolatot. Ezt követően Skype-on tudják folytatni a csevegést.