Hamadik évfordulóját ünnepli a 21 éves szőkeség, és 33 évvel idősebb cukros bácsija

2021.10.29. 07:25

Randi rovatunkban többször is bemutattunk párokat, amelyeknek tagjai között kirívó korkülönbség volt. Nemrég a 21 éves Nicole-t, és 54 éves párját, Michaelt is megismerhették olvasóink, akik pár nappal ezelőtt új poszttal örvendeztették meg követőiket: immáron három éve alkotnak egy párt.

Nicole Downs és ahogy ő hívja, a 'cukros bácsija' szeretnék megmutatni a világnak, hogy nagyobb korkülönbség mellett is működtethető hosszútávon egy kapcsolat.

Három éves évfordulójuk alkalmából a szőkeség egy közös fotót posztolt Michaellel és a macskájukkal. 

Boldog 3. évfordulót, el sem hiszem, hogy milyen szerencsés vagyok, hogy veled lehetek. Olyan gyorsan eltelt ez az idő

– írta a kép mellé Nicole.

A lány közel hatezer követője közül rengetegen gratuláltak neki, a bejegyzést több százan kedvelték. Egyesek ahhoz kértek tőle tippeket, hogy hogyan állítsák össze a profiljukat egy társkereső alkalmazásban, hogy hasonló férfit találjanak.

Nicole nem csak Instagramon, hanem TikTok-on is vezet egy adatlapot, ahova rendszeresen tölt fel videókat magáról és kedveséről. Ezek pedig nem akármilyen felvételek. Forgat, ha vásárló körútra mennek, és a férfi designer ruhákat aggat a lányra, és forgat akkor is, ha Michael éppen valamilyen plasztikai beavatkozást fizet neki. Eddig kapott már botox kezelést, ajakfeltöltést, és brazil fenékemelést is.

Annak ellenére, hogy a cukros bácsijának hívja, Nicole állítja: őszintén szereti Michaelt. Többször is beszélt már arról, mennyire szeretne vele összeházasodni, és vele tölteni élete hátralevő részét.

A lány először 2020-ban jelentette be az Instagramon, hogy együtt van Michaellel.

Több mint egy éven keresztül egyszer sem tettem közzé közös képet rólam és a barátomról. Amióta először találkoztunk, elválaszthatatlanok vagyunk, csak a köztünk lévő nagy korkülönbség miatt nem posztoltam róla. Nem akartam megküzdeni mások pesszimizmusával. De ez az én életem, és azt teszem, ami boldoggá tesz

– írta akkor.

Később a TikTok-on azzal viccelődött, hogy mindössze egyetlen randevúra ment el a férvival, mielőtt odaköltözött volna hozzá.

Egy másik videón azokról a dolgokról áradozott, amelyekkel a férfi meglepte őt eddigi kapcsolatuk során. Ezek között temérdek Louis Vuitton táska, és Forever 21 ruha szerepelt.

Ezek után a külvilág számára még mindig nem világos, hogy pontosan milyen kapcsolat is az övék, és azt milyen megállapodás övezi. Hogy a lány, pontosan mennyit kereshet havonta ebből a kapcsolatból, ha már szinte minden videójukat azzal a hashtaggel posztolja, hogy #SugarBaby és #SugarDaddy.

(Daily Star)