Bár sugar daddy-nek becézi, Nicole Downs a lelki társának, sőt, az élete szerelmének tartja azt az 54 éves férfit, akivel évek óta randizik. A 21 éves michigani lány azt állítja, nem csupán azért van együtt a nála 33 évvel idősebb férfivel, Michaellel, mert az mindent megvesz neki, amit csak kiejt a száján, hanem mert fülig szerelmes belé. 

Downsék már az esküvőjüket tervezik, a fiatal lány szerelemből menne hozzá évtizedekkel idősebb szerelméhez, aki csak tavaly augusztusban vállalta fel, hogy egy párt alkotnak – írja a Daily Star.

Mint kiderült, a férfi nagyon szeret fiatal kedvesével vásárolni. Nem csak méregdrága designer ruhákat vesz Dowsnak, de annak szépészeti beavatkozásait is állja, így a botoxot, a szájfeltöltést és a brazil fenékfeltöltést is ő fizette. 

Feleségül akarok menni hozzá, és az életem végéig vele akarok maradni. Az első találkozásunk óta elválaszthatatlanok vagyunk, de csak azért nem posztoltam róla a közösségi oldalaimon, mert jóval idősebb nálam. Nem akartam, hogy mások emiatt kritizáljanak. Michael nagyon boldoggá tesz engem. Jobban szeretem őt, mint bárki mást, ő a legjobb barátom is, szerencsés vagyok, hogy ő van nekem.

– szögezte le a szőkeség, aki korábban úgy fogalmazott, már az első randi után összebútorozott Michaellel. 

Nem Downsék az egyetlenek, akik a köztük lévő korkülönbség ellenére boldog párkapcsolatban élnek. A 61 éves Cheryl McGregor például egy 24 éves fiatalember, Quran McCain menyasszonya