Forró csókok a kamerák előtt, sokat mutató fehérnemű vagy bikini, bilincs és egyéb szexjátékok... Amióta a Blink-182 dobosával, Travis Barkerrel alkot egy párt, Kourtney Kardashian nem zavartatja magát: bátran tesz utalásokat arra, milyen a szexuális életük. 

A Keeping Up With The Kardashians című realitysorozat sztárja sokévnyi barátság után, tavaly év végén kezdett el randizni a zenésszel, és csaknem két hete az eljegyzésükre is sor került. A szerelmesek nem restek világgá kürtölni érzéseiket, de nem csupán érzelmeikről, hanem intim együttléteikről is mesélnek – írja a The Sun.

Kardashian legutóbb a 24 órán át látható InstaStoryjában árulta el, hogy szerinte a szexjátékok és a csipkés, áttetsző fehérnemű is elengedhetetlen randikellék. A 42 éves realitysorozat-sztár, aki egyébként három gyermek büszke édesanyja, a lap szerint egy 100 dolláros (csaknem 31 ezer forintos) kellékre esküszik, pontosabban egy bőrövre, amit a jelek szerint vőlegényével maguk is bevetnek az ágyban, ha vadulni akarnak. Múlthéten azt is megmutatták, hogy időnként egy gravírozott bilincset is használnak. 

InstaStoryjaikban gyakran utalnak arra, hogy vadul szeretik csinálni, ám ezen a követőik eléggé ki szoktak akadni, mondván, nem kiváncsiak arra, Kardashianék hogyan esnek egymásnak, ha felhorgad bennük a vágy, és nem is akarják látni a levetett, földre dobott alsóneműiket sem, amelyek valahogy mindig láthatóak a felvételeken. 

A közvetlenül szex után készült képeikről nem is beszélve. A Daily Mail szerint egyébként belevágtak a babaprojektbe.

Ön szerint lehet egy randi igazán jó szexi fehérnemű és szexjáték nélkül?