A mai Instahíradó oknyomozó jellegű: arra keressük a választ, hogy ki volt a héten a legszemérmesebb a Kardashian-családból.

Hát, nem Kylie Jenner, aki úgy döntött, a vakációján készült képek közül a következőt osztja meg követőivel. A nehéz sorsú emberek megsegítését szívén viselő realtysztár-influenszer egy igazán kreatívan dekoltált ruhát viselt a nyaraláson.

Minden bizonnyal ugyanezen a nyaraláson készült a következő, bikinis képsorozat is a 23 éves hírességről.

De voltak nem nyaralós fotói is a héten Kylie Jennernek, a TMRW magazin számára egy motorbicikli kerekén üldögélt egy olyan pózban, amit minden bizonnyal sokan szexinek találnak majd.

A bikinis-nyaralós fotókhoz Kylie Jenner két féltestvére, Khloé és Kourtney Kardashian egy közös képpel tette hozzá a magáét, íme.

Khloé Kardashian ezen kívül tegnap egy fürdőruhareklámot is megosztott, az alábbi poszt a Good American nevű cég hirdetése. A vállalat az Instagramra posztolt bemutatkozása szerint a „test elfogadását” képviseli („representing body acceptance”), és minden bizonnyal azért választották pont Khloé Kardashiant a modelljüknek, mert az ő testét nagyon sokan elfogadnák.

A család leghíresebb tagja, Kim Kardashian is posztolt a héten egy fél fürdőruhás posztot. Nem a poszt a fél, hanem a fürdőruha: a realitysztár csak bikinialsót visel, plusz hozzá egy hasvillantós-cipzáras mackófelsőt.

De természetesen Kim Kardashian friss fotói közül sem hiányzik a dekoltázskontent, a legfrissebb fényképeken olyan felsőt visel, ami középen nyitott, oldalt pedig nincs. Viszont hosszú ujjú!

Aki figyelt, az már tudja, hogy ki volt a héten a klán legszemérmesebb tagja: nem maradt más hátra, mint Kendall Jenner. A 25 éves híresség a héten csak kettőt posztolt, és mindkét fotógyűjteménye saját tequilamárkáját reklámozza. A két poszt közül az alábbi a ledérebb, a másik egy agávéültetvényen készült, de mindkettő kifejezetten visszafogott a Kardashianéktól megszokottakhoz képest.