A Velveten korábban többször olvashatott olyan párokról, akik között hatalmas a korkülönbség, és ezek alapján azt lehetne mondani, hogy a szerelemben mégsem igazán számít, ki mennyi idős. A francia származású DJ, Szelba Christian George, azaz Cooky és kedvese, Szécsi Debóra között például 27 év van, ám ez egyáltalán nem zavarja őket. Már öt éve alkotnak egy párt, szerelmük gyümölcse pedig két kisfiuk született, Kevin és Nátán.

Az 52 éves rádiós és 25 éves szerelme néhány nappal ezelőtt a Life Tv-n futó Frizbi Hajdú Péterrel című műsorban meséltek megismerkedésükről. Egy helyen dolgoztak: Debóra táncolt, Cooky pedig DJ volt. Mint kiderült, azt követően kezdtek el beszélgetni, miután lemezlovas megvédte a fiatal lányt egy ittas fiatalembertől.

Nyilván nem rögtön az volt, hogy jaj, szerelmes vagyok! Hanem azért ismerkedtünk, ezt mindig elmondom, ami neki nem tetszik. Mert ő azt szereti mondani, hogy első látásra szerelem volt. Én abban hiszek, hogy meg kell ismerni a másikat, nem hiszek aszerelemben első látásra. Nekem nagyon fontos a belső érték, és Krisztián olyan belső értékekkel rendelkezik, ami szerintem követendő példa a mai világban

– fejtette ki Szécsi Debóra, aki Hajdú Péter kérdésére azt is elárulta, zavarta-e valaha a nagy korkülönbség.

A zt, hogy dr. Makai Gábor klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta szerint mi állhat egy ilyen kapcsolat hátterében, akkor tudja elolvasni, ha  ide kattint .

– Ez nagyon érdekes, mert amikor Krisztiánnal vagyok, úgy érzem, hogy egykorúak vagyunk – kezdte a fiatal anyuka.
– 37 évesek vagyunk mindketten! – vágta rá Cooky.
– Sőt, van, amikor úgy érzem, hogy én vagyok egy kicsit idősebb. Például a gyereknevelés terén.

S bár még lánykérésre nem került sor, a szerelmesek mindenképpen Magyarországon fogják összekötni életüket.

Ön szerint létezik szerelem első látásra?