Világrekordot dönteni számtalan módon lehet. Ott van például az a nő, aki már-már szupererőként tekint arra, hogy neki van a legnagyobb szája a világon, de vannak ennél sokkal bizarabb dolgok is, amellyel emberek be tudták írni magukat a furcsaságok történelmébe. A legelképesztőbb szexrekordok következnek!

1. A világ leghosszabb pénisze

A világ legméretesebb hímvesszőjével egy Roberto Esquivel Cabrera nevű mexikói férfi rendelkezik. Az 52 éves úr 48 centiméterrel tartja a rekordot.

2. a legtöbb orgazmus

Egy kaliforniai intézmény kutatói érdekes dolgot támasztottak alá felméréseik során: az egyik, kutatásukban (Sexual Studies) részt vevő nő egy óra alatt nem mindennapi módon 134 orgazmust élt át. Ez több mint két orgazmust jelent percenként. A férfi rekordtartó ugyanennyi idő alatt 16-szor jutott a csúcsra.

3. A világ legnagyobb hüvelye

Ezt a rekordot a skót hölgy, Anna Swan (1846-1888) tartja, aki a feljegyzések szerint 233 centi magas volt. Egy több mint tíz kilós kisfiúnak adott életet: a gyermek fejkörmérete 48 centiméter volt, ebből következtetnek Swan intim méreteire. A kisfiú feje nem sokkal volt kisebb egy rögbilabdánál.

4. A legnagyobb orgia

A világ legnagyobb orgiáját Japánban, egy tágas raktárban rendezték meg, ahol 250 nő és 250 férfi hajszolta a testi örömöket egyidejűleg.

5. A leghosszabb ideig tartó önkielégítés

Fájdalmasan hangozhat, de egy Masanobu Sato nevű japán férfi 9 órán és 58 percen kényeztette magát megállás nélkül. S bár ez még 2009-ben történt, még mindig Sato tartja a maszturbálás világrekordját. A férfi állítólag minden reggel két órás „kézimunkával" kezdi a napot, mialatt barátnője kávét főz, reggelit készít, vagy tévét néz. A fiatal nőt nem zavarja párja hobbija, sőt: sokszor maga is besegít azzal, hogy méri közben az időt.

6. A leghosszabb ejakuláció

Ezt a rekordot 6 méteres kilövésével Horst Schulz tartja. Ez majdnem akkora, mint egy limuzin, melyben tíz fő fér el.

(Daily Star)