Nem mindennapi frigyet kötött nemrég egy ausztrál nő: különös módon saját magát vette feleségül!

Bár nem mindenki volt elragadtatva ötletétől és sok bántó üzenetet is kapott, a 28 éves Patricia Christine élete legjobb döntésének tartja, hogy saját magának fogadott örök hűséget.

A Sydneyben élő nő a nem mindennapi házasságkötéssel önmagunk szeretetének jelentőségére szerette volna felhívni a figyelmet. Szerinte manapság elvárás, hogy a nők még azelőtt férjhez menjenek és családot alapítsanak, hogy betöltenék 30. életévüket. Tettével ez ellen próbált felszólalni.

Nos, Christine eléggé lázadó típus: amikor az exbarátjával 2013-ban arra készültek, hogy egybekelnek, az utolsó pillanatban lefújta az esküvőt. Úgy vélte, hatalmas hibát követne el azzal, ha megállapodna és családot alapítana a férfival. 

Patricia Christine nyolc évvel a történtek után is a szinglik táborát erősíti. A fiatal nő azt vallja, önszeretet nélkül nincs boldogság, nézetét pedig meg is pecsételte a kivételes ceremóniával. 

A félórás szertartást egy parkban tartották Sydneyben. Amikor Christine felolvasta magának tett fogadalmait, csak a legközelebbi barátai voltak jelen.

A 28 éves nő többek között arra is megesküdött, hogy múltbéli hibái ellenére is szeretni fogja magát. Úgy érzi, ha most belső énjére fókuszál, akkor később nagyobb esélye lesz arra, hogy megtalálja az igaz szerelmet. Mert bár feleségül vette saját magát, nem zárkózik el attól, hogy később egy férfival is oltár elé álljon. 

Nem is annyira ritka...

Szeptemberben írtunk arról a brazil szépségről, aki Patricia Christine-hez hasonlóan saját magának fogadott örök hűséget. Chris Galera modell akkor úgy fogalmazott: belefáradt abba, hogy nem találja az igazit, ezért úgy döntött, hogy feleségül veszi saját magát. Mint mondta, szingliként nem bírta elviselni a magányt, úgy érezte, csak akkor lehet boldog, ha van egy férfi az életében. Mégis, idővel megtanulta élvezni az egyedüllétet.

A nem mindennapi frigy végül Sao Paulóban köttetett, s bár Galera akkor azt mondta, egyáltalán nem csalódott, a Daily Star brit napilap legújabb riportja szerint 90 nap után felbontotta önmagával kötött házasságát, mert megismert valaki mást.