Azt rebesgetik, nincs minden a legnagyobb rendben Dua Lipa és barátja, Anwar Hadid körül. Az énekesnő több mint két éve van együtt a világhírű szupermodellek, Gigi és Bella Hadid öccsével, aki szintén divatmodell. Bár úgy tűnt, a fiatalok nagyon boldogok együtt, az elmúlt csaknem hat hetet külön töltötték. 

A 26 éves popsztár és a 22 éves modell jó ideje nem mutatkozott együtt, a lesifotósoknak sem sikerült elcsípni őket. Úgy tudni, kapcsolatuk azért került hullámvölgybe, mert a háromszoros Grammy-díjas énekesnő ideje nagy részében a karrierjére koncentrál. Éket vert közéjük, hogy míg Dua Lipa Londonban és Los Angelesben dolgozott új albumán, addig Anwar egyedül maradt New Yorkban Dexter nevű kutyájukkal.

The Sun című brit napilap riportja szerint megbeszélték, hogy kicsit lassítanak a szerelem országútján.

Múlt hónapban arra jutottak, kicsit behúzzák a féket, ami a románcukat illeti. A sok utazást és a külön töltött időt mindketten nehezen viselték. Kapcsolatuk válságba került, úgy tűnik, a szakítás szélén állnak

– súgta meg egyik közeli barátjuk.

A lap szerint erre utal Hadid egyik posztja is, melyben kifejezi szerettei iránt érzett háláját, amiért segítenek neki megtanulni, hogy egyedül is boldog lehet.

A Harper's Bazaar című amerikai magazin szerint a párt 2019 júniusában a zenélés hozta összeami Anwar Hadid számára sem idegen terep. A fiatalember azt követően hívta randira az énekesnőt, hogy az szakított korábbi partnerével, Isaac Carew séffel, akivel öt éven keresztül éltek se veled, se nélküled kapcsolatban.