Nincs mit tenni, Megan Fox és Machine Gun Kelly visszavonhatatlanul egymásba szeretett. A szerelmesek korábban több ízben utaltak arra, hogy testestül-lelkestül egymáséi lettek, és hogy igen erős a köztük lévő kémia, ám legutóbbi húzásuk valószínűleg minden korábbi tettüket felülmúlja; ugyanis úgy jelentek meg egy eseményen, hogy körmüknél voltak összeláncolva.

Az utóbbi időben viszonylag sokat lehetett hallani Foxék szexuálisan túlfűtött kapcsolatáról. Legutóbb arról olvashattunk, hogy MGK véletlenül megszúrta magát egy késsel, amikor el akarta kápráztatni kedvesét egy trükkel, ám csúnya sebet ejtett magán. A szerelmespár nemrég azt is megosztotta, hogy egy Airbnb-szálláson az asztalon estek egymásnak, amin a részletekre nem kíváncsi rajongók eléggé kiakadtak.

Szerelmük erejét ezúttal azzal szimbolizálizálták, hogy a körmüknél fogva láncolták össze magukat. Tették ezt annak apropójából, hogy a rapper gendersemleges körömlakkokat dobott piacra, amit nyugodt szívvel felkenhetnek férfiak és nők egyaránt. Tíz árnyalatot és öt fedőlakkot adott ki, a kozmetikumok mindegyike cruelty-free és vegán – írja a Cosmopolitan UK. A körömlakk-kollekció bemutatójára Machine Gun Kelly fényes anyagú fekete zakót, Megan Fox pedig egy fekete blézerruhát viselt, ami alá melltartót nemigen húzott:

A kisujjukon lévő körömre erősített fémlánc egyben azt is jelentette, hogy a rendezvény alatt végig együtt kellett maradniuk. Érdekes lehetett így mosdóba menni, az egyszer biztos.

Ikerlángok

A Cosmopolitan Uk szerint Foxék szentül hisznek abban, hogy a több mint másfél éve bimbózó románcuk valódi ikerláng kapcsolat és hogy ezt a szerelmet a földöntúlról hozták magukkal. Tavaly márciusban a Midnight in the Switchgrass című thriller forgatásán ismerkedtek meg egymással, és bár a forgatást a koronavírus-járvány miatt egy időre le kellett állítani, a Fox és MGK elég közel kerültek egymáshoz. Bár a válókeresetet akkoriban a színésznő még nem adta be, férjével, Brian Austin Greennel különmentek, mire komolyra fordultak volna a dolgok MGK-vel. Kapcsolatukat végül tavaly júliusban vállalták fel és azóta is elválaszthatatlannak bizonyulnak, azt pedig, hogy dúl közöttük a szerelem, meg sem próbálják titkolni: a vörös szőnyegen is bátran kezdenek vad csókcsatába, de a merész közös fotók a közösségi oldalaikról sem maradnak el. A rapper egyébként tavaly szeptember úgy fogalmazott, szerelem volt ez köztük első látásra.