A fenti borítókép április 7-én készült, és Megan Fox színésznő, valamint szerelme, Machine Gun Kelly látható rajta. Ez a hír az utóbbiról szól, ugyanis a rapper, akinek a jövő héten lesz a 31. születésnapja, most jelentette be, hogy saját kozmetikumot dob piacra. Ez önmagában nem lenne túl nagy szenzáció, de Machine Gun Kelly egy olyan termékcsaládot választott, amit férfihírességek kevésbé gyakran szoktak reklámozni: neki saját körömlakkja lesz.

Ha ön rendszeresen figyelné a rapper Instagramját, akkor most egyáltalán nem lenne meglepve (persze lehet, hogy nem figyeli, de mégsincs meglepve, ez esetben én kérek elnézést).

A Towleroad nevű oldal írja, hogy Machine Gun Kelly, rövidítve MGK az Unlisted Brand Lab nevű promóciós céggel dolgozva fogja piacra dobni uniszex körömlakkjait, és a cég azt mondja, hogy várhatóan egy régóta esedékes kulturális változást fog előidézni ez a márka: mármint azt, hogy a körömlakkozás ezentúl nem kizárólag a nők szórakozása lesz.

Machine Gun Kelly azt mondja, hogy ő meg szeretné osztani a közönséget, annyira ki szeretne törni a számára előírt szerepekből, hogy muszáj legyen odafigyelni rá. Nyilatkozatában Kanye Westet említi, aki ilyen szempontból példaképe: ő is egy olyan rapper, akinek minden botrányos húzására rengetegen odafigyelnek.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Megan Fox pasija saját körömlakkmárkát ad ki

Machine Gun Kelly azt mondja, nem hajlandó belesimulni a számára férfiként előírt szerepbe, és olyan botrányos akar lenni, mint Kanye West. Tehát: körömlakk!

17 · Apr 16, 2021 09:24am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments