Ritka betekintést engedett magánéletébe Zana Zoltán, azaz Ganxsta Zolee. A rapper családról, csajokról, szerelemről és balhékról is őszintén mesélt, s kiderült az is, hogy miért mennek tönkre általában a párkapcsolatai.

Milyen nő való mellém? Hú, hát strapabírónak kell lennie! A Nórikám is szalad most éppen nagyon messzire, mindegyik elmegy, az az igazság. Menekülnek... Nem akarok nagyképűsködni, de két dologban nagyon jó vagyok: az egyik az igen, az; a múló mulatság. A másik pedig a szórakozás. Úgy vannak vele, hogy jaj, de nagy lesz, de jó lesz, és akkor kezdődik a hétköznapi élet, és azt mondják: »Jézus, Atyaúristen, mi van ezzel, nem is ezen a földön él?!«, és aztán elmenekülnek Mert művészlélek vagyok, nem azon gondolkodom, hogy befizessem a csekkeket, rend legyen a lakásban, meg el legyen mosogatva

– magyarázta Ganxsta a Palikék Világa by Manna Három igazság című podcast műsorában, amiből az AcNews idézett. A rapper a borítékokkal kapcsolatban nehezményezte, hogy zöld színű volt, de lila nem.

Hozzátette, egy nőért odavan most is, csak menekül előle ő is, viszont saját bevallása szerint nincs ellenére, hogy egy nő után fusson. Térden állva nem könyörög, de mindent megtesz. A műsorban szó esett arról is, hogy aki Ganxstával összejön, az miért akar normális kerékvágásban élni? Mire a rapper rávágta:

Ott a pont!

A teljes videó itt tekinthető meg, az adás poénokban is bővelkedett: