h MDRUMF Feet Pay The Bills-1

Ez a lány azzal gazdagodott meg, hogy a csupasz lábáról árul képeket

2021.12.27. 19:22

A koronavírus-járvány az élet minden területére hatással volt, sokan állás nélkül maradtak. A járványhelyzet azonban eléggé kedvezett azoknak a pikáns platformoknak, mint amilyen az OnlyFans is, ahol a felhasználók jutalék ellenében felnőtt tartalmakat oszthatnak meg követőikkel. Az egyik ilyen felületen próbált meg plusz pénzhez jutni egy Kacey Marie nevű georgiai lány is, aki lábmodellként mostanra degeszre keresi magát.

A 23 éves lány – aki korábban recepciósként dolgozott, de nagyon vonzotta a modellkedés – a karantén ideje alatt kezdett el képeket készíteni csupasz lábfejéről. Úgy tekintett erre, mint egy hobbira, amiről eleinte nem is gondolta, hogy akár jó pénzkereseti lehetőség is lehet. A furcsa szabadidős tevékenységből végül online szolgáltatás lett: Marie hetente több mint 600 dollárt (193 ezer forintot) is megkeres a képeivel. 

Ezekkel a fotókkal pontosabban azokat a férfiakat szolgálja ki, akiknek lábfétisük van. Marie lábfejét egyébként korábban is sokan dicsérték, jelenlegi párja, Stephen is odáig van a lány lábáért. Marie – a fiatalember unszolására – idén júniusban kezdte el árulni képeit, és rövid időn belül nagy népszerűségre tett szert.

A fiatal lány sokat keres képeivel
A fiatal lány sokat keres képeivel
Fotó: Northfoto/MDWfeatures/soledustqueen

A leányzó örömmel tesz eleget egyedi igényeknek is: ha rajongói arra kérik, hogy taposson el valamit, azt is megteszi – bogarakat és ételeket is könnyedén széttrancsíroz a felvételeken. Egy fotóért 10 dollárt (3200 forintot), egy háromperces videóért 30 dollárt (9600 forintot) számol fel.

Bár a fotózkodást nagyon szívesen űzi szabadidejében, igazából nem tekint rá munkaként. Mellesleg odavan a szandálokért és a cipőkért.

A lábai előtt hevernek a férfiak!
A lábai előtt hevernek a férfiak!
Fotó: Northfoto/MDWfeatures/soledustqueen

Ilyen adottságokkal megértjük, hogy lábmodell lett!

Kacey Marie tudja, mivel örvendeztesse meg rajongóit
Kacey Marie tudja, mivel örvendeztesse meg rajongóit
Fotó: Northfoto/MDWfeatures/soledustqueen