Nincs szerencséje a szerelemben a világ legmagasabb emberének, Sultan Kösennek. A 251 centi magas török férfi szüntelenül keresi az igazit, még Oroszországba is elutazott, hátha ott megtalálja élete párját.

A 39 éves Guinness-rekorder, aki az agyalapi mirigyében lévő tumor miatt folyamatosan nőtt, Moszkvában próbált nemrégiben szerencsét. Az egyedülállón magas Kösen úgy gondolta, ott biztosan talál magának valakit, aki egy életen át szereti majd.

Szerencsétlenségére, a férfinak sok kellemetlenséget okozott már a magassága, ami a szerelmi életét is megnehezíti.

A szerelmet keresve Moszkvába húzott a szívem, mert az orosz nők egy életen át imádják a párjukat. Úgy hallottam, hogy hihetetlenül szépek és szerető lélekkel rendelkeznek, ezért úgy döntöttem, ott keresek magamnak menyasszonyt, akivel családot alapíthatok. Az anyagi biztonság, amit ajánlani tudok, igen vonzóvá tehet engem. Így nem lehet nehéz párt találni! Úgy tudom, az orosz nők szeretik az udvarias pasikat. De szeretném, ha a választottam visszajönne velem Törökországba

– magyarázta Kösen a The Sun című brit napilap riportjában. A török férfi egyébként volt már házas: 2013-ban egy 175 centis, szíriai származású nőt vett feleségül. Kapcsolatuk végül azért ért véget, mert nem tudtak egymással jól kommunikálni.

Ő aztán a szó szoros értelmében nagy lábon él...