h MDRUM Inked-decent Proposal-15

Ostromolják a férfiak a fiatal modellt, akinek teljes testét tetoválások fedik

2022.01.08. 11:10

Amióta testének nagy részét kitetováltatta, csak úgy bomlanak Bethany Moore után a férfiak. Bár kedvére válogathatna a tülekedő udvarlók közül, a 26 éves brightoni modell úgy döntött, kitart párja mellett. 

Moore egészen 19 éves koráig "ellenezte" a tetoválásokat. Fel sem merült benne, hogy magára varrasson akár csak egy apró szimbólumot is, aztán Turbo névre hallgató kutyája váratlanul elpusztult. Ekkor határozta el, hogy valahogy emléket állít családja szeretett ebének. Először egy, a Holdat ugató kutyust varratott magára.

Bethany Moore elvarázsolta a férfiakat
Bethany Moore elvarázsolta a férfiakat
Fotó: mediadrumimages.com/@thegreatwave101

A fiatal szépség aztán annyira megszerette a tetoválásokat, hogy nem volt megállás; egyik minta követte a másikat. Ma már az egész testét motívumok díszítik, amiért a férfiak nem győzik dicsérni. Sokan vonzónak találják, hogy a fiatal modell testén szinte nagyítóval kell keresni az érintetlen felületeket; követői közül ráadásul jónéhányan arra vágynak, hogy Moore feleségül menjen hozzájuk. A tartalomgyártó jelenleg párkapcsolatban él, szerelme, Josh pedig nem bánja, hogy rengetegen küzdenek kegyeiért.

Párja egyáltalán nem féltékeny
Párja egyáltalán nem féltékeny
Fotó: mediadrumimages.com/@thegreatwave101

Moore az elmúlt években több mint 20 ezer fontot (8,59 millió forintot) költött tetoválásokra, a tetoválószalonokban pedig a becslések szerint több mint 300 fájdalmas órát töltött. Kilenc piercinget is szúratott magának.

Ön vonzónak találja, ha egy nő ki van tetoválva?