Hiába van egyre több embernek tetoválása, rengeteg előítélettel kell megküzdeniük azoknak, akik úgy döntöttek, magukra varratnak valamilyen motívumot. Többek között a tetovált édesanyákat is beskatulyázzák, mondván: az az anyuka, akin tetoválás van, az szükségszerűen rossz anya. 

A teljes testén tetovált Becky Holt legalábbis rendszeresen megkapja, hogy nem való szülőnek, és a közösségi platformokon gyakran kritizálják extrém kinézete miatt. A modell-influenszer lánya, Aurora Forrest egyébként már hét hónapos.

Rossz anyának neveznek, csak azért, mert rengeteg tetkóm van. Az emberek úgy gondolják, hogy a lányom szégyellni fog engem, ha nagyobb lesz. Nevetséges! Én egyáltalán nem értem, mivel lennék én kevesebb ember, mint a másik, akinek egy tetkója sem. A családom és a barátaim is úgy gondolják, hogy túlzásba estem, és azon vannak, hogy lebeszéljenek engem a további testmódosításokról.

– magyarázta Holt, akit az Egyesült Királyság legtetováltabb nőjének tartanak. Tizenöt éves volt, amikor az első motívumot magára varratta, és nem bírt leállni.

Holt minderről a Truly YouTube-videójában mesélt.