Az extrém korkülönbség ellenére is stabilnak bizonyul a 61 éves Cheryl McGregor és 24 éves Quran McCain románca, akik elérkezettnek látják az időt arra, hogy új szintre emeljék kapcsolatukat. Boldogan újságolták el, hogy a családalapításon gondolkodnak.

A georgiai szerelmesekről nem most olvashat először a Velveten: legutóbb akkor lehetett hallani róluk, amikor hatalmas felháborodást keltettek érzelmektől túlfűtött TikTok-videóikkal. Akkor sokan kritizálták őket a köztük lévő óriási korkülönbség miatt, ám hogy McCainék nagyon is komolyan terveznek egymással, mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy időközben össze is házasodtak. Esküvőjükre tavaly szeptemberben került sor.

Úgy érzik, boldogságukat már csak egy közös gyermek tudná fokozni. Bár gőzerővel rajta voltak a babaprojekten, a szerelmesek a gyermekvállalás nehézségeivel küzdenek: Cheryl McGregor – aki 7 gyermek büszke édesanyja és 17 csöppség szerető nagymamája – az életkora miatt ugyanis már nem tud természetes úton teherbe esni.

Első gyermeküket egy béranya fogja világra hozni, de szívesen fogadnának örökbe is. McCain arra is fel van készülve, hogy lehet, hogy egyedül kell felnevelnie a csöppséget.

Úgy érezzük, megérdemeljük, hogy legyen egy közös gyermekünk. Tisztában vagyunk azzal, hogy Cheryl nem biztos, hogy látni fogja, ahogy a kicsi felnő

– mondta a Daily Mail riportjában McCain. Kiderült az is, hogy a szerelmesek 2012-ben ismerkedtek meg, együtt dolgoztak egy gyorsétteremben. Ezt követően évekig nem tartották a kapcsolatot. Vonzalom csak 2020-ban alakult ki köztük, azóta alkotnak egy párt.