Bár azt már jó ideje tudni lehetett, hogy házasságuk válságba került, mégis nagy port kavart a hír, amikor néhány nappal ezelőtt kiderült, hogy Kulcsár Edina és férje, Szabó András, azaz Csuti kapcsolata közel hat év után végleg zátonyra futott. Az egykori szépségkirálynő a szakításról a közösségi oldalán számolt be – ott tudatta azt is, hogy újra foglalt a szíve.

Bár mindent megtettek annak érdekében, hogy házasságukat rendbe hozzák, nem jártak sikerrel. Korábban úgy fogalmaztak, éppen emiatt jelentkeztek az RTL Klub Nyerő Páros című sztárpárshowjába is. A szakítást tudató posztjaikból kiderült: Kulcsárék egy évig küzdöttek, ám mivel mindkettőjüknek más a szeretetnyelve, elengedték egymás kezét. Közös gyermekeiket, Medoxot és Ninát azonban együtt nevelik tovább.

már más férfit szeret

Miután szárnyra kélt a hír, hogy Kulcsár Edina és Csuti házassága egy harmadik fél miatt futhatott zátonyra, az egykori szépségkirálynő jobbnak látta, ha maga tisztázza a dolgokat. A Facebook-oldalán megosztott posztban elárulta: továbblépett, és most egy népszerű rapper, Varga Márk, azaz G.w.M. oldalán boldog.

Csutival rég nem vagyunk rendben. Már nem is vagyunk együtt jó ideje, de jóban vagyunk és a gyerekek miatt itt van néha a házban. Igaz, hogy nem 3. fél miatt lett vége a kapcsolatunknak, viszont azt nem tagadom, hogy közben rámtalált a SZERELEM! Egy olyan szerelem, amivel még nem találkoztam! Amiről azt sem tudtam, hogy létezik!!! Habár nem akartam azonnal kiteregetni a dolgaimat, mert mindennek időt szerettem volna hagyni, de túl kicsi ez az ország és egyesek késztetést éreznek, hogy a saját életük helyett a másikéval foglalkozzanak. Amit érzek eziránt a fiú iránt, olyan erős és megmagyarázhatatlan, amivel még tényleg nem találkoztam! Lehet, hogy elsőre sokan azt mondják, hogy jézusom... mert ,,hamar” továbbléptem, de én már több hónapja lezártam magamban a múltat. Megléptem amitől a megváltást reméltem és utána egyből egy ilyen ajándékkal örvendeztetett meg a sors! A SZERELEMMEL! Nem akarok tovább bujkálni és tagadni, hanem őszintén szeretném felvállalni az érzéseim és megmutatni a világnak, hogy ki az, aki miatt más színben látom a világot. Ki az, aki a tenyerén hordoz, akinek a hiánya fizikális fájdalmat okoz, aki minden bennem lévő szeretetet visszahozott és akinek a társaságában nem tudok nem mosolyogni. Ő G.w.M, aki polgári nevén Varga Márk!

– írta posztjában Kulcsár Edina bejegyzésében, mely ide kattintva érhető el, a zenésszel készült közös fotóval együtt. A modell-üzletasszony azt is bejelentette, hogy hamarosan kiadja az első saját dalát. Kulcsár úgy fogalmazott, a zene jelenleg terápiaként is hat rá.

A modell a rapper novemberben megjelent, Hello című számának klipjében is szerepelt.

Mi lesz a vagyonnal?

Kulcsár Edina és Csuti az elmúlt években családjuk bővítése mellett tudatosan építették üzleti életüket is. Közös vállalkozásuknak köszönhetően jelentős vagyont halmoztak fel. A Blikk azt írja, egyik közös cégük, az influenszereket képviselő Social Guru Kft. 2020-ban több mint 135,6 millió forint árbevételt termelt. Álomotthonuk, amelyet 2020 nyarán vették birtokba, akár 150 millió forintot is érhet a lap által megszólaltatott szakértő szerint.