Bár úgy hírlett, Dan Hayhurst személyében az igazit találta meg, minden jel arra utal, hogy tényleg nincs szerencséje a szerelemben Pamela Andersonnak. A Baywatch című sorozat sztárja az ötödik férjének útját is kiadta.

Danből egy igazi p*cs lett Pamelával szemben. Nem volt vele kedves, nem támogatta őt semmiben. Két éven át sülve-főve együtt voltak, alaposan kiismerték egymást. Pamela rá is jött arra, hogy nem Dan számára az igazi. Most egyáltalán nem egyeznek egymással, Pamela úgy látja, nincs bennük semmi közös. Dan nem úgy bánt Pammel, ahogy azt elvárta volna tőle. Folyton veszekedtek. Dan hiába mondta, hogy szeretné megmenteni a házasságukat. Pam ráadásul úgy hitte, nagyon jó lesz végre egy átlagos férfivel egy párt alkotni, aki képes kicserélni a villanykörtét – és bár a világítás nagyszerű volt náluk, Dan nem felelt meg Pam igényeinek

– súgta meg egy, a párhoz közeli informátor. A Baywatch sztárjának sajtósa a Page Six-nek megerősítette, hogy Anderson hamarosan a válókeresetet is benyújtja. 

Dan Hayhurst volt a szexszimbólumnak számító színésznő ötödik férje. 2020 karácsonyán, teljes titokban házasodott össze testőrével annak a Vancouver Island-i teleknek a hátsó kertjében, amelyet Anderson a nagyszüleitől örökölt. Még a karanténban szerettek egymásba.

A színésznő első férje, Tommy Lee zenész volt, tőle két fia született: a most 25 éves Brandon, és a 24 esztendős Dylan. 1998-ban váltak el.

Anderson ezt követően egy másik zenész, Kid Rock neje lett, ám ez a házasság csupán egy évig tartott: 2007-ben mondták ki válásukat. 

Rick Solomon producer kétszer, előbb 2007-ben, majd 2014-ben is oltárhoz vezette Andersont.

Jon Peters üzletemberrel 2020-ban kötötte össze az életét, ám 12 nap után elváltak. Anderson ezt megelőzően évekig a francia labdarúgóval, Adil Ramyval alkotott egy párt.