Komoly elvárásokat támasztott a férfiakkal szemben Kiszel Tünde, aki barátnői szerint talán éppen emiatt nem találja az igazit. A naptárdíva maga is tisztában van azzal, hogy magasra tette a lécet, de nem adja fel, továbbra is keresi élete párját.

A párkapcsolati téma a Life TV Ébredj velünk című műsorában merült fel, a 2019-es hercegnős naptár kapcsán, mivel abban Kiszel egy szőke herceg oldalán is pózol. 

Nagyon sok rajongóm van; vagy ahogy én szoktam mondani: hódolóm, lovagom. Hát az igazi.... Nagyon magasra tettem a mércét, hogy legyen sármos, legyen kedves, romantikus, intelligens, érzelmileg intelligens. A barátnőim azt mondják, hogy ilyen nem nagyon létezik, de hát én nem adom fel, keresem

– szögezte le a műsorban Kiszel Tünde, aki egyúttal a 2022-es naptárját is bemutatta, idén a történelmi korok tematikát választotta.

A naptárdíva kitért arra is, mi az ideálja. 

A szerelem nem ismer határokat, ahogy mondani szokták. [Ezt a korkülönbség kapcsán mondta – a szerk.] Legyen ápolt, én szeretem az elegáns férfiakat. Öltöny, nyakkendő. Legyen szép szeme, a humor is fontos, a művészet szeretete, a romantika. Hozzon virágot. Én egy kicsit konzervatív vagyok egyébként

– sorolta a médiaszemélyiség, aki arról is beszélt, hogy volt már olyan kiszemeltje, akiről lánya, Donatella beszélte le. Mint mondja, lányának nagyon jó megérzései vannak.

Bár az utóbbi időben úgy tűnhetett, hogy a naptárdíva eltűnt a nyilvánosság elől, ez csak a televíziós műsorokra igaz. Mint mondja, sok mindennel foglalkozik: szokták hívni születésnapi partikra meglepetésvendégnek, de lány- és legénybúcsúkon is feltűnik. Ezen kívül szépségversenyeken zsűrizik, és a Sikeres nők magazinba is ír, valamint sokat jótékonykodik. Elsősorban a daganatos betegeket és a gyerekeket támogatja; fontosnak tartja, hogy segítsen.