TRAL2136

Hunyadi Donatella szeretné, ha nem csak Kiszel Tünde lányaként ismernék

2022.01.18. 14:02

Nincsen titkuk egymás előtt és szoros, szinte már baráti kapcsolat fűzi össze Kiszel Tündét és lányát, Hunyadi Donatellát. A 20 éves lány a modellkedés után az éneklésben találta meg igazi útját, s bár elmondása szerint gyerekként nem sokat érzett abból, hogy édesanyját egy ország ismeri, most már szeretné, ha nem csak Kiszel Tünde lányaként emlegetnék őt. 

Mint mondja, szeretne függetlenebb lenni. Komoly célja van: operaénekesi babérokra törne. Jelenleg klasszikus ének szakon tanul a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen.

Megbeszéltük, hogy közös fellépéseket nem vállalunk, mert szeretném, ha nem csak Kiszel Tünde lányaként ismernének. Meg akarom mutatni az embereknek Hunyadi Donatellát. Ezt anyukám megértette és tiszteletben tartja. A célom az, hogy operaénekesnő legyek, és be szeretném bizonyítani, hogy jó vagyok ebben

– jelentette ki az nlc.hu-nak adott interjújában a fiatal modell.

Donatella arra a kérdésre is válaszolt, miszerint nehéz volt-e felnőnie úgy, hogy édesanyját az egész ország ismerte.

Nem éreztem belőle sokat, mert anya mindentől óvott. Amikor fiatalabb voltam, előfordult, hogy valaki érdekből barátkozott velem. Ezek nyilván nem estek jól, de ma már teljesen más baráti kapcsolataim vannak, olyan emberek vannak mellettem, akikben száz százalékban megbízom. Sokat járok el velük, mert ők fontos részei az életemnek

– mondta Donatella, aki azt is elárulta: jelenleg nincs párkapcsolata.

Bár imádja a munkáját, egyszer szeretne családot alapítani. Addig is mini bolognese kutyusukra, Bellára, közös gyerekükként tekintenek anyjával, akinek Donatella elmondhatatlanul hálás. Mint azt bevallotta: sokat tanult Tüncitől.

Anyukámnak nem volt könnyű dolga velem annak idején, mert mindig nagyokat álmodtam, már kislányként is céltudatos voltam. Rendkívül hálás vagyok neki, hogy hagyta, hogy a saját utamat járjam és azt csináljak, amit szeretnék. Közben pedig úgy nevelt, hogy a helyén legyen az értékrendem. Nem volt szigorú, viszont következetes. Illemet tanultam tőle, és azt, hogy egy nőnek mindig legyen tartása. Sok mindent adott nekem, de csak nemrég jöttem rá, hogy ezek milyen fontos dolgok.