A modellügynökség vezetője szerint két ember bármennyire is szereti egymást néha szükség van arra, hogy pár napra fizikailag külön legyenek.

Csodálattal tekint azokra a párokra Kajdi Csaba, akik éjjel-nappal, akár még a munkában is együtt vannak.

Számomra ez nehezen elképzelhető. Nem látom magam előtt, hogy együtt is dolgozom valakivel, aztán hazamegyünk és ott is együtt vagyunk, mindig, minden percben. Tudom, hogy van, akinél ez működik, de én erre valószínűleg képtelen lennék.

– mondta a 95.8 Sláger FM-en RádiósCyla, aki sajátos stratégiát fejlesztett ki arra, hogy a hosszútávú együttélés ne szüljön feszültséget.

Korábban soha nem volt kapcsolatom, amelyben ténylegesen együtt éltem volna valakivel, így most derült ki számomra, hogy ez egy ponton túl sok tud lenni. Édesanyám – kicsit burzsuj módon, de viccnek szánva – mindig azt mondta, hogy két ember egészséges együttéléséhez kell vagy 250 négyzetméter. Persze az óriási terület, de kezdem érteni, hogy mire célzott ezzel.

– tette hozzá Kajdi Csaba, aki időközben rájött a megoldásra is.

Egy idő után egy kapcsolatban, ahol együtt élnek a felek szükséges egy kis fizikai távollét. Egyszerűen szükség van rá, hogy hiányozzon a másik az embernek. Ehhez elég három nap külön és ha egyébként minden rendben máris érezni fogja, hogy mennyire tud hiányozni a másik. Szerintem ez a kis, rövid távolság kifejezetten jót tud tenni.

– osztotta meg tapasztalatait a Sláger Reggel műsorvezetőivel.