Bár már hat éve egy párt alkotnak, most sem kímélik a rosszindulatú kommentelők Szelba Christian George-ot, azaz Cookyt és kedvesét, Szécsi Debórát. A  Rádió 1 lemezlovasa és szerelme között 27 év a korkülönbség, ami miatt sokan máig megvetik őket.

Nem is jósoltak nekik hosszú közös jövőt, az idő azonban őket igazolta, szerelmük gyümölcseként két gyermekük is született: Nátán és Kevin. Erről a Dancing with the Stars táncosa, Debóra a közösségi oldalán fakadt ki követőinek. 

Természetesen igen! Sőt, a mai napig vannak olyan emberek, akik még mindig bántanak! Talán ezért sem nyílok meg itt annyira, mert nem szeretnék nagyobb támadható felületet adni ezeknek a kedves, általában arctalan, névtelen embereknek! Hiába vagyunk együtt 6 éve, akkor is kapom a bántást, hiába van 2 gyönyörű, egészséges, boldog gyermekünk, akkor is kapjuk a bántást. Mivel ez egy olyan dolog, amin nem tudunk változtatni, mindig egy támadható felület lesz! Viszont én már ezen csak nevezni tudok, főleg akkor, amikor az egykorú celebek szétmennek, majd eltelik pár nap, már mással vannak, az természetesen nem baj! Ameddig valaki rólunk rosszat beszél és ezzel van elfoglalva, én addig is nevelem a gyermekeimet egészségben, boldogságban. A többi nem számít!

– írta a 24 órán át elérhető Instagram-sztorijában Szécsi Debóra, akinek szavait a Bors idézte.