Néhány hónappal ezelőtt ismét rátalált a szerelem Demi Moore-ra. Az 59 éves hollywoodi színésznő sokáig siratta, hogy zátonyra futott az Ashton Kutcherrel köttetett házassága, ám hét év szingliség után tavaly ősszel újra randizni kezdett. Úgy tűnik, meg is találta a számára megfelelő partnert.

Úgy tudni, hogy a G. I. Jane és a Ghost című filmek sztárja egy 45 éves férfivel, Daniel Humm svájci séffel bonyolódott románcba. Humm neves éttermek tulajdonosa: az Eleven Madison Park, a The NoMad és a Davies and Brook is az övé.

Nagyon egymásba gabalyodtak, intenzív a románcuk. Bár Daniel rengeteget dolgozik az éttermében, de még így is szán időt arra, hogy Demit romantikus vacsorákra vigye

– súgta meg Moore egyik közeli ismerőse a Page Six riportjában. A szerelmeseket néhány héttel ezelőtt egy divatbemutatón is lencsevégre kapták.

Demi Moore új kapcsolatáról nem sokkal azt követően kezdtek el cikkezni a lapok, hogy kiderült, exférjét, Bruce Willist afáziával diagnosztizálták. A 67 éves színész a betegség miatt úgy döntött, felhagy a színészettel. Moore-nak és Willisnek három közös lánya született: Rumer 33, Scout 30, Tallulah pedig 28 éves.

(Female First, OK! magazin)