A műsorvezető az Instagram-oldalán arról beszélt, hogy számára furcsa, mennyi szakítással kapcsolatos hír látott napvilágot az elmúlt hónapokban.

Az utóbbi időben tényleg több híresség is bejelentette, hogy elválnak útjaik: először Kulcsán Edina és férje, Csuti, majd volt egy rövid mosolyszünet Berki Krisztián és Mazsi között, aztán jött Janza Kata és Pesák Ádám szakítása, nemrég pedig Sáfrány Emese és vőlegénye, Hornyák Ádám jelentette be, hogy zátonyra futott a kapcsolatuk.

Döbbenet, hogy ilyen sokan elválnak. És nem 10-20 év után, hanem akkor, amikor még csak érik egy kapcsolat. Mögöttük friss házasság, kisgyermek, előttük a jövő, amilyet nyilván nem akartak. De hogyan lehet valaki ennyire biztos a szakításban, ha még néhány éve ennek a tökéletes ellentétére tette fel az életét, bevállalva, hogy bármi is lesz, kitart a párja mellett? Mi változhat meg ilyen rövid idő alatt? Közeli, távoli ismerősök, ismert emberek, hetente jelenti be valaki, hogy ennyi és nincs tovább. Egy nehéz ‘örökké' után ennyire könnyű lenne a ‘sohatöbbé'? Engem minden ilyen sztori lehangol személyes kötődés nélkül is, leginkább – ha van – a gyerek helyzete miatt. Értetlenkedve olvasom, főleg, amikor mindannyian barátként, nincs harmadik fél és óriás összhangban.

– olvasható a házas híresség közösségi oldalán.

Ön mit gondol, Tokár Tominak igaza van?