Nehéz időszakot tudhat maga mögött Berki Krisztián és felesége, Berki Renáta, azaz Mazsi, akiknek válságba került házasságáról az utóbbi időben sokat lehetett hallani. A korábbi sportvezető korábban úgy fogalmazott, első gyermekük, Emma Katerina születését követően kis híján elváltak, ám házasságuk megmentése érdekében szakember segítségét kérték, s mostanra meg tudták oldani problémáikat.

A pár a TV2 Mokka című műsorában beszélt arról, mi szított feszültséget kettejük között Mazsi várandóssága alatt. 

Az élettől nem véletlenül kapjuk ugyanazokat a leckéket. Ha van egy házasságod, kettő, három, négy, nem lesz jobb, csak más lesz, vagy másként lesz jobb. Igenis, meg kell tudni küzdeni a boldogságért! Mint ahogy nagyon sok férfi 60 perces apuka egy héten – mert reggel ad egy puszit, meg este ad egy puszit –, a párkapcsolat is olyan, hogy ha nem fektetünk bele energiát, akkor nem fog tudni jól működni

– jelentette ki Berki, hozzátéve, kislányuk születése felborította eddigi megszokott életüket, ám ezzel Mazsi nem értett egyet.

Úgy gondolom, hogy nem Emma érkezése borított fel kettőnk között bármit is, hanem kicsivel több mint egy éve a buszos baleset. Ezután, illetve a terhességem alatt volt nagyon sok konfliktusunk, és ez sajnos a kicsi születése után sem változott

– fogalmazott Mazsi, aki szerint a válás nem lett volna megoldás. Azért is tartott ki Berki mellett, mert vele szeretné leélni az életét. Hozzátette, mexikói utazásuk is sokat segített kapcsolatukon. A háromhetes út még jobban összekovácsolta őket.