Szomjas Jennifer, vagy ahogy a legtöbben ismerik, Lady Szomjas bátran vállalja másságát, ám meglátása szerint a nőkkel szemben támasztott magas elvárások miatt a lányok nehezebben coming outolnak. 

A kubai származású TikTok-sztár – aki másfél évvel ezelőtt tornádóként söpört végig a közösségi médián, majd tavaly ősszel RTL Klub felületein – úgy érzi, nőies stílusa miatt sokan elfelejtik róla, hogy a lányokhoz vonzódik.

Érezhető, hogy sokan elfelejtik velem kapcsolatban, hogy a lányokat szeretem, ugyanis az összes sztereotípiát felrúgom. (...) Sokan a leszbikusokat fiús nőknek gondolják, ilyen »kamionosoknak«, akik utálják a férfiakat, de erről szó sincs. Észrevettem azt, hogy amint ledobom a bombát – én mindig így nevezem –, onnantól kezdve kicsit másképp állnak hozzám. (...) Szerintem a lányok nehezebben dolgozzák fel, ha a másik nemhez vonzódnak, mert az van belénk nevelve, hogy vannak elvárások, amiket teljesíteni kell, gondolok itt arra, hogy szüljünk gyereket és menjünk férjhez. Mintha ez lenne a dolgunk, mintha ez kötelező lenne. Ezek az elvárások egy kicsit cseszik a csőrömet. Minden ember más; van, aki soha nem érne meg az anyaságra, van, aki arra született. Szerintem a lányok ezek miatt az elvárások miatt coming outolnak nehezebben

– magyarázta a fiatal influenszer Lakatos Levente Levente Klubja című podcast műsorában. Ugyanakkor hozzátette: nincsenek leszbikus barátai, nem nagyon mozog ebben a közegben és nehezen enged közel magához bárkit is.

Lady Szomjas, akit a legnépszerűbb hazai véleményvezérek között tartanak számon, többek között arról is beszélt az adásban, hogy a szex nála nem tabutéma.

Én rengeteget beszélek például a nőgyógyászommal a szexről, vagy bárkivel. Mindenkinek más nyújt boldogságot, és ezzel  nagyon sokan nincsenek tisztában. Szerintem kellene erről órákat is tartani, hogy ez ne egy olyan téma legyen, amiről nem beszélünk – mindenki szexel. Ez nem egy tabu. A tested az te vagy, a tested okoz örömöt, ha fel van töltődve, akkor neked is jobb a kedved. Többet kellene foglalkozni ezzel a témával, hogy mennyire tudod felismerni magad. (...) Nekem volt egy barátom, mellette pedig magamban kerestem a hibát. (...) Vele ezeket soha nem beszéltem meg, a szakítás után pedig tiltott és törölt is, mérges lehetett rám, mert összetörtem a szívét. (...) Anyukám azt mondta, hogy teljesen mindegy, hogy kit szeretsz, amíg megtartod a nőiességedet. Ezt azért mondta, mert tudta, hogy nagyon nőies vagyok, és nem akarta, hogy magamat bántsam, hogy miért nem illek bele a fiús kategóriába. (...) Ahogy anyukám fogalmazott, megkaptam férfiban a legjobbat, hogy rájöjjek, a lányokat szeretem

– fogalmazott az RTL Klub online ripotere, aki arról is beszélt, hogy szülei jól fogadták, amikor bevallotta nekik, hogy a lányokhoz vonzódik. Kiderült az is, hogy Lady Szomjasnak most van barátnője.

(Borítókép: Lady Szomjas. Fotó: RTL Klub/Szabó Gábor)